“Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37
€7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.
Alcohol Percentage |
12.00% |
---|---|
Brouwerij |
Bronckhorster Brewing Company |
Inhoud |
33 |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Land van Afkomst |
Nederland |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.
Verzending
Over Bronckhorster Brewing
Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen ze door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen ze verhalen oproepen over personen en plaatsen, die hen hebben geïnspireerd en die hun banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.
Artikelnummer:
8720165163229
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Imperial, Porter, Porter & Stout, Whisky
Gerelateerde producten
Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA
€5,69
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Changing Gears (2023)
€35,00
Hoewel Bottle Logic Brewing hun zoetwarenstouts doorgaans bouwen met lagen semi-traditionele toevoegingen (graham crackers, geroosterde noten, cacaonibs, vers fruit) om hun pastry doeleinden te verwezenlijken, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke schittering van het Odd by Nature-team en ging voor deze churrostout rechtstreeks naar de bron met de toevoeging van meer dan 1.000 letterlijke churros. Late churro-toevoegingen aan de ketel, ontvat op een bedje van churros en verdere conditionering door een mini-brite-tank gevuld met, je raadt het al, meer churros zorgen voor een belachelijk en uiterst verrukkelijk dessertbier. Aroma's van puur gebak, deegachtige rijkdom in de mond, hints van toffee en chocolade in de afdronk, en sprankelend met perfect verwerkte kaneel!