Ārpus Brewing Co./ Nerdbrewing – Coconut x Vanilla x Maple Imperial Stout
€7,59Nerdbrewing is een kleine brouwerij uit Malmö, Zweden, gesticht in 2015, vooral bekend vanwege hun stouts. Dus natuurlijk moest Ārpus met ze samenwerken om een Imperial Stout te maken – Ze brouwden een gedurfde stout en voegden toen vanille, ahornsiroop en kokosnoot toe om er een vloeibaar dessert van te maken.
Tartarus – Pontianak
€7,59Een Frangipane Porter: Een rijke porter op smaak gebracht met amandel en vanille. Afgewerkt met lactose voor een soepel en decadent mondgevoel.
Põhjala – Château Noir (Cellar Series)
€7,49Een barrel aged, wijnachtige Imperial Baltic Porter gerijpt in 2017/18 Bordeaux rode wijnvaten en Pedro Ximenez vaten.
Central Waters – Brewer’s Reserve: Pecan Kringle Stout
€7,39In Wisconsin, waar Cental Waters ook vandaan komt, is Pecan Cringle een gebaksoort die veelvuldig genuttigd wordt. Een echte klassieker daar. Een soort bladerdeeg/amandelstaafdeeg variant met pecannoten en een suikercremelaag. Dít is dát, maar dan vloeibaar in een flesje en op Bourbonvaten gerijpt.
Folkingebrew – Darkest Hour
€6,99Imperial stout* met cacaonibs en vanille. *Deze Imperial stout bevat geen lactose ondanks wat op het etiket staat.
Frontaal – Last Call BA 2021
€6,99Geniale Imperial Stout van 10% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen
Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (Bourbon)
€6,99434 dagen gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill en Buffalo Trace. Zoete geuren van Bourbon en een goed afgeronde smaak van vanille en gedroogd rood fruit maken deze spectaculaire Pastry Stout compleet. En wat een verwennerij is het! Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.
Rock City/ De Molen – Buried Treasure
€6,89Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.
Frontaal – Out in the Open BA
€6,89Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.