Resultaat 97–120 van de 175 resultaten wordt getoond

Huyghe – Delirium Christmas

5,49
Christmas, uitsluitend gebrouwen voor Kerstmis en Nieuwjaar, vervolledigt de trilogie "Delirium". Het uiterlijk is prachtig warm koper tot rood en doet denken aan "Nocturnum", behalve in zijn smaak. Het verbergt zijn subtiliteit door meerdere smaakniveaus en moet met zelfvertrouwen worden benaderd, met een vleugje typisch Kerstmis, gekruid met een zoete toets en vervolgens met bitterheid.

Huyghe – Delirium Tremens

3,39
De toespeling op roze olifanten en de naamkeuze berusten niet op toeval. Met een bijzonder karakter is de unieke smaak het resultaat van drievoudige fermentatie en het gebruik van drie verschillende giststammen. Zoete biscuit-moutruggengraat, ondersteund door aangename warmte en kruiden, eindigt goed rond, bloemig en droog.

Jopen – Don’t tRYE This @home! BA Tomintoul

5,99
Don't be afraid to tRYE! Jopen heeft deze roggewijn gerijpt op Tomintoul whiskyvaten. Dit levert een heldere koperkleur op met aroma's van abrikoos en wijnballen. Wijnballen? Ja, die grote rode bal die je op de kermis kunt krijgen. Tonnen nostalgie! Het bier is lekker zoet met smaken van karamel en abrikoos.

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (Bourbon)

6,99

434 dagen gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill en Buffalo Trace. Zoete geuren van Bourbon en een goed afgeronde smaak van vanille en gedroogd rood fruit maken deze spectaculaire Pastry Stout compleet. En wat een verwennerij is het! Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)

6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Kees – Barrel Project Laphroaig 2022

5,89

Voor deze Barrel Project editie van Kees is gekozen voor een Imperial Stout gerijpt voor 13 maanden op Laphroaig vaten. Laphroaig is een whisky met een sterke, uitgesproken smaak. Laphroaig is een échte Islay whisky die bekendstaat om een avontuurlijk karakter. Veelvuldig wordt de whisky geroemd om de krachtige en uitgesproken smaken met soms bijna medicinale invloeden.

Kees – Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition

5,89
Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition is een donkerbruin, bijna zwart gekleurd bier. Hij maakt onderdeel uit van de Barrel reeks. Deze variant heeft mogen rijpen op voormalige bourbon vaten van het merk Wild Turkey. Hierdoor heeft hij een sterk en zeer robuust karakter verkregen. Bittere tonen van koffie bloeien op in de mond met een lichte noot van chocolade en op de achtergrond een zeer aanwezige toon van bourbon. Brouwerij Kees Caramel Fudge Stout Wild Turkey Edition heeft een alcoholpercentage van 11%.

Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)

4,49
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.

Letra – Alvarinho BA Grape Ale

4,69

Een Portugese Grape Ale die de wereld van wijn en ambachtelijk bier uit de Minho-regio verbindt. Voor het gebruik van 30% wijnmost van de variëteit Alvarinho en 70% gerstemoutwort en fermentatie met Saison-gist. De complexiteit neemt toe met een later stadium van 7 maanden in Alvarinho wijnvaten. Zintuiglijk wordt het duidelijk een lichte zuurgraad van de wijn, in balans met de fruitige tonen van de fermentatie en het vatstadium van Alvarinho

Lighttown Brewers – Viva la Vida

4,89
In 2015 verloor de ‘Beer Geeks’ Facebook-groep een prominent lid aan de spierziekte ALS, waarop er in 2018 werd besloten een bier te brouwen met zoveel mogelijk Nederlandse brouwerijen. De totale opbrengst is voor Stichting ALS. Sinds dat jaar wordt er ieder jaar de ‘Beer Geeks Beat ALS’ actie georganiseerd door dit fanatieke clubje biergekkies, met elk jaar een ander bier. Dit heeft inmiddels geresulteerd in meer dan 300.000 euro voor Stichting ALS. Wat je nu in je handen hebt is dit jaars bier! Helaas nog steeds nodig aangezien er nog geen medicijn of remedie is tegen deze dodelijke spierziekte. De Beer Geeks zullen niet stoppen voordat ALS de wereld uit is. Een imperial weizen, gebrouwen met sinaasappel extract en Palo Santo-hout. Een samenwerking tussen 84 Nederlandse brouwerijen. De bierwereld verenigt tegen deze vreselijke ziekte!

Mad Scientist – Biscuit Behemoth

7,09
COOKIE MONSTER chocolate chip imperial stout uit 2018 is nu BISCUIT BEHEMOTH cookies & cream imperial stout uit 2023

Mad Scientist – Very Mango

5,99
Een dubbel Fruited Berliner Weisse met Mango.

Mannenpap – Big Bang #7

3,49

Mannenpap's "Big Bang" Serie is hun creatieve vrijplaats op IPA gebied - Een plek waar ze volop kunnen experimenteren met hoppen, mouten, gisten en technieken. Voor editie #7 gingen ze volle bak op de Nieuw-Zeelandse toer met Wakatu, Motueka en Azzacca wat zorgde voor een een Double Dryhopped DIPA met een stevig moutige basis met tonen van citrus, tropische vruchten en limoen. En het aller mooiste? HIJ ZIT OP BLIK!!

Mannenpap – Black Out Madness

3,49

Heerlijke Russian Imperial Stout van Over De Waal!

Mannenpap – Black Oxx

3,59
Mannenpaps Russian Imperial Stout is al jaren favoriet bij liefhebbers van het complexere werk. Zoetige chocolade- en lichte salmiak-aanzet gevolgd door een donkere en duistere afdronk met flink geroosterde tonen.

Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA

5,69
Black Oxx is een volle, vette Russian Imperial Stout. Zoetige chocolade- en lichte salmiakaanzet, donkere en duistere afdronk met geroosterde tonen.

Mannenpap – Fresh Prince

3,69
Fresh Prince is een perfect gebalanceerde Hop-forward doordrinker. met een bloemig aroma en droge afdronk, waarbij de Azacca en Eldorado zorge voor een verfrissende ervaring.

Mannenpap – Sour Power: Mango

3,39
Deze Sour Power zit bomvol echte Mango, Abrikoos en Perzik. De hazy knalgele kleur van het bier doet denken aan de warme zomerzon, terwijl de vriendelijke zuurheid verfrissend dorstlessend is!

Mount Saint Bernard Abbey – Tynt Meadow

4,09
Trappistenbieren worden meestal vernoemd naar de plaats waar het klooster zich bevindt. Mount Saint Bernard Abbey heeft de hunne ‘Tynt Meadow’ genoemd, om de link te eren met het stuk land waarop het kloosterleven van de abdij in de Midlands bijna twee eeuwen geleden opnieuw werd opgericht. Als onderdeel van de grote trappistentraditie hebben ze ervoor gekozen om een sterk donker bier te produceren, maar wel eentje met een duidelijk Engels karakter. Tynt Meadow is mahoniekleurig, met een subtiele, warme rode tint en een blijvende beige schuimkraag. Het aroma bevat hints van pure chocolade, zoethout en rijke fruitsmaken. Het bier is vol van smaak en balanceert zachtjes de smaak van pure chocolade, peper en vijg. Het laat een warme en droge afdronk achter in de mond.

Ophiussa – Anathema

9,29
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!