Sint Bernardus – Extra 4
Azvex – Electronic Butterfly
Brouwerij EemBier – Eem Jolig
Lieber Waldi – Born to Be Waldi
Azvex – Imaginary Time
Brouwerij EemBier – DIPA
Brouwerij EemBier – Eem Kranig
Brouwerij EemBier – Eem Potig
Brouwerij EemBier – NEIPA
Brouwerij EemBier – Second Symphony
Brouwerij EemBier – The Wind Cries Porter
Brouwerij van Steenberge – Fourchette
Fourchette is ontstaan uit de culminatie van het beste van twee werelden: De verfijnde, verfijnde smaken van topchefs en de kennis en passie van zes generaties meesterbrouwers. Deze volle, multigranen tripel, gehuld in zijn gouden gewaad, zal zeker een unieke smaakervaring zijn. Het gebruik van kostbare hopsoorten in combinatie met de hoge fermentatie- en secundaire fermentatieprocessen creëert een fluweelzachte balans tussen zachte bitterheid en aangename verfrissing. Proef de ervaring!
Brouwerij de Koninck – Bolleke de Konick (APA)
Zijn bolvormige glas heeft hem de naam Bolleke opgeleverd. Op z’n Antwerps bestel je het als een Bolleke Keuning. Al sinds 1952 is dit hét iconische bier van Antwerpen. Naar een fris Bolleke, perfect in twee keer getapt, hoef je in ’t Stad overigens nooit ver te zoeken. Dit Antwerpse icoon vind je in elk café en op elk terras.
Warsteiner – Premium Pilsener
Geniet van deze internationale premium pilsener van wereldklasse. Uniek: de lichtzure smaakbeleving. Uitzonderlijk: de topkwaliteit van de ingrediënten. Onnavolgbaar: het exquise premiumkarakter. Aangenaam licht: dankzij het bijzonder zachte brouwwater. “Öko-Test”: “Eersteklas” Het tijdschrift “Öko Test” vergeleek 46 bieren, waaronder bekende merken die in heel Duitsland worden verkocht en regionale merken. Het Premium-Pils van de Warsteiner-brouwerij werd door de jury van de Öko-Test beoordeeld als “Eersteklas” als het beste bier dat in heel Duitsland wordt verkocht door een familiebrouwerij (augustus 2009). Dit uitstekende resultaat onderstreept op indrukwekkende wijze de traditionele kwaliteitskenmerken van Warsteiner.
Tommie Sjef – Oud Bruin
Tommie Sjefs kijk op een klassieke bierstijl. Een blend van verse en oude Vlaamse bruine Ale. 60% van de blend is meer dan 1,5 jaar gerijpt in een rode wijn foudre en daarna is het bier nog een jaar gerijpt in bordeaux wijn barriques. Ze hebben ook een paar bourbon barrel aged brown ale toegevoegd om de blend een vleugje Amerikaanse eik te geven.
Tommie Sjef – Rosato
Rosato is een blend van wilde ales, gerijpt in vaten gedurende 1 tot 3 jaar, en gemacereerd gedurende bijna een jaar op biologische kersen. Deze lange maceratie laat de kersen hun levendige karakter volledig tot hun recht komen, wat resulteert in een bier dat de harmonie tussen het fruit en Tommie Sjefs wilde ales laat zien. Rosato opent met de aroma's van aardbeien, kersen, rozenbloesem en marsepein, aangevuld met subtiele funk en een vleugje mineraliteit. In de mond biedt het geconcentreerde smaken van donkere kersen, verse aardbeien, tanninerijke bramen, met hints van kaneel en wat vanille van de eikenhouten vaten.