Resultaat 109–144 van de 167 resultaten wordt getoond

Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA

5,69
Black Oxx is een volle, vette Russian Imperial Stout. Zoetige chocolade- en lichte salmiakaanzet, donkere en duistere afdronk met geroosterde tonen.

Mannenpap – Fresh Prince

3,69
Fresh Prince is een perfect gebalanceerde Hop-forward doordrinker. met een bloemig aroma en droge afdronk, waarbij de Azacca en Eldorado zorge voor een verfrissende ervaring.

Mannenpap – Fruitcake!

3,09

De bekende IPA knaller van onze vrienden van Mannenpap uit Nijmegen!

Mannenpap – Rastaberry

3,39
Een Kettle Sour bomvol framboos, aardbei en kers. Een lichtzure, volle aanzet die gecompenseerd wordt door de grote hoeveelheid rood fruit.

Mannenpap – Sour Power: Mango

3,39
Deze Sour Power zit bomvol echte Mango, Abrikoos en Perzik. De hazy knalgele kleur van het bier doet denken aan de warme zomerzon, terwijl de vriendelijke zuurheid verfrissend dorstlessend is!

Mount Saint Bernard Abbey – Tynt Meadow

4,09
Trappistenbieren worden meestal vernoemd naar de plaats waar het klooster zich bevindt. Mount Saint Bernard Abbey heeft de hunne ‘Tynt Meadow’ genoemd, om de link te eren met het stuk land waarop het kloosterleven van de abdij in de Midlands bijna twee eeuwen geleden opnieuw werd opgericht. Als onderdeel van de grote trappistentraditie hebben ze ervoor gekozen om een sterk donker bier te produceren, maar wel eentje met een duidelijk Engels karakter. Tynt Meadow is mahoniekleurig, met een subtiele, warme rode tint en een blijvende beige schuimkraag. Het aroma bevat hints van pure chocolade, zoethout en rijke fruitsmaken. Het bier is vol van smaak en balanceert zachtjes de smaak van pure chocolade, peper en vijg. Het laat een warme en droge afdronk achter in de mond.

Ophiussa – Anathema

9,29
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!

Ophiussa – Benediction

9,29
Ophiussa droomde er al een tijdje van om een assortiment bieren in hun portfolio te introduceren met hun twee favoriete ingrediënten: hop en fruit. Dit is de realisatie van die dromen: Hevig gefruite Sour IPA's! Ophiussa begint met het brouwen van een New England DIPA zonder enige toevoeging van hop in de warme fase en dus vrijwel zonder bitterheid. Ze verzuren het wort met hun lactobacilluscultuur en fermenteren het met hun New England IPA-gist. Tijdens en na de gisting Dubbel Dry-Hoppen ze het met Mosaic en Motueka en na een periode van rijping introduceren ze 20% fruit (Perzik, Guava & Passievrucht) dat ze niet laten gisten om ervoor te zorgen dat de aromaten van het fruit behouden blijven, trouw aan de ware smaak. Voilà!

Ophiussa – Jararaca

7,29
Een Hazy New England Pale Ale, licht en verfrissend met vrijwel geen bitterheid, een zachte sappige body en een strogele hazy kleur gegeven door een stevige basis van gerst, haver en tarwe. Verzadigd in Citra, Mozaïek en Nelson Sauvin, is dit bier een authentieke tropische fruitcocktail.

Ophiussa – Scarlet

8,29
Ophiussa brouwt wat ze graag drinken en ze zijn al heel lang verliefd op Smoothie Sours! Dit is hun eerste iteratie van de stijl en omdat ze 'zakelijk incompetent' zijn, hebben ze besloten om het in hun Core-assortiment te plaatsen, zodat je het op het strand of op kerstavond kunt drinken! Simpel gezegd, deze Smoothie Sour begint als een 10% ABV Kettle Sour Berliner Weisse en na rijping voegen ze er 50% aardbeien aan toe. Ze laten de aardbei niet fermenteren zodat de aromaten trouw blijven aan die van het originele fruit en als resultaat van de fruitverdunning is het uiteindelijke ABV 5%! Geen lactose, geen marshmallow, geen vanille, niets! Gewoon melkzuur versus fructose! Dat is de simpele balans waar Ophiussa van houdt! Ze hopen alleen dat je er net zo van houdt als zij!

Ophiussa/ Outro Lado – Fakhfakhina

9,29
Fijne verjaardag Outro Lado! Het is vier jaar geleden dat Ophiussa's vrienden van Outro Lado aan dit avontuur begonnen en wat een reis was het! Omdat er geen feest is zonder iets lekkers, hebben Ophiussa en Outro Lado besloten om met een van hun Smoothie Sours een typisch Egyptische delicatesse na te maken: Fakhfakhina. Grote hoeveelheden guave, mango, aardbei en banaan geven dit bier een dikke en romige body, zo dik dat je het met een lepel kunt "drinken". Blaas de kaarsjes uit en zing met ons mee: Happy Birthday Outro Lado! Laat de volgende 4 maar komen!

P̵hjala РCh̢teau Noir (Cellar Series)

7,49
Een barrel aged, wijnachtige Imperial Baltic Porter gerijpt in 2017/18 Bordeaux rode wijnvaten en Pedro Ximenez vaten.

P̵hjala РKamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

P̵hjala/ Brouwerij Wilderen РWild Dark Nights (Cellar Series)

9,09
Bier speciaal gebrouwen ter ere van 20 jaar Multi Bier. Een viering van kwaliteit, partnerschap en vriendschap geïnspireerd door Tripel Kanunnik en Pime Öö. Gerijpt in Wild Weasel whiskyvaten.

Pulfer Brewery – Asterion

6,09
...98, 99, 100. Ja hoor, Pulfer Brewery heeft hun 100ste bier uitgebracht! Ze hebben hun series bieretiketten met mythische wezens en legendes voortgezet. Degenen die hun jeugd doorbrachten met het spelen van strategiespellen als 'Heroes of Might and Magic' zullen de inspiratie voor dit bierlabel zeker herkennen. Als heerser van Kreta was de machtige minotaurus bewapend met een strijdknots en zware bepantsering! Net als deze zwaar gehopte NEIPA! Een explosie van ananas en tropische en citrusachtige smaken, het is een hoppige bom! Pas op! Hij is enorm hoppig!

Pulfer Brewery – Bummer!

8,99
De meesten van ons kijken uit naar de komende kerstvakantie... behalve misschien de paashaas. Well, Bummer! Het zal gemakkelijker zijn om er doorheen te komen met deze prachtige imperial pastry porter. Pulfer Brewery heeft de grenzen verkend, zowel op het gebied van body en drinkbaarheid, als op het gebied van de opname van grote hoeveelheden chocolade en vanille. Hij is zacht en rijk, maar wees voorzichtig: Het is een beest van 11,2%. Dit is waarom Pulfer Brewery brouwt!

Pulfer Brewery – Cybeerpunk: Brewpocalypse

7,59
De Cyberpunk-serie loopt ten einde... Het is een uniek project dat is voorgesteld als een drievoudige IPA-serie, een op een strip gebaseerd spektakel gepresenteerd door Pulfer Brewery en de creatieve ontwerpstudio Yan Kamov. Pulfer Brewery zal de derde en laatste editie van de Cybeerpunk-strip uitbrengen, zodat jullie deze in zijn geheel kunnen lezen. Het is het jaar 2124 en Hop City staat aan de vooravond van een apocalyps...Brewpocalyps, om precies te zijn. Dit is een Hazy Triple IPA boordevol Citra, Rakau en Nelson Sauvin. Een tropische bom, een super doordrinkbaar beest van 9,8%, dus pas op en rehydrateer jezelf goed. "This is why we brew!"

Rimor Brewery – Colombo Blond

2,99
Dit bier heeft de gouden medaille gewonnen voor de Europese Bierchallenge 2023! Fris en toegankelijk goudblond bier met verfijnde aroma’s verkregen door dryhopping van Mosaic en Mandarina Bavaria hop. Colombo Blond heeft een ongeremd hoppig aroma in zowel neus als smaak. Op het einde ontmoet je een knapperige subtiele bittere nasmaak die naar meer smaakt.

Rimor Brewery – Mercator Tripel

3,09
Dit bier heeft de zilveren medaille gewonnen voor de Europese Bierchallenge 2023! Verfijnde en volle kruidige meergranentripel met een romige kraag en pittige toets van Paradijszaad en Szechuanpeper.

Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged

9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een ​​nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.

Ritual Lab – Papanero: Laphroaig Barrel Aged

9,39
Russian Imperial Stout gerijpt in Laphroaigvaten. Donker, troebel, geturfd.

Ritual Lab – Self Examination: Maple Syrup & Bourbon BA

9,39

Deze gerstewijn van Ritual Lab is deels gerijpt in bourbonvaten en deels in ahornsiroopvaten. Daarna is hiervan een blend gemaakt om een unieke ervaring te creëren.

Ritual Lab/ Lervig – Made by Human: Bourbon BA Dark Barleywine

9,39
Een donkere Barleywine, 14 maanden lang gerijpt in Bourbonvaten.

Ritual Lab/ Reservoir Dogs Brewery – Bona Nox

9,39
Imperial Porter, 14 maanden gerijpt in Bourbon vaten met Piran zoutbloemen.

Rock City – Smulbock

4,59
Een keer per jaar brouwt Rock City dit bijzondere bier. Een Rocky-Road-Style dubbelbock gebrouwen met de smaak van gekarameliseerde pecannoten, marshmallows, chocolade en vanille. Een vol en zoet dessertbier om van te genieten.

Rock City/ De Molen – Buried Treasure

6,89
Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.

Rodenbach – Fruitage

2,19
Rodenbach FruitAge is een blend van oud bier, jong bier en 7% kersen, waardoor het zijn zoetzure en fruitige tonen krijgt. Pure verfrissing.

Salikatt – Bermuda Rig

7,89
Bermuda Rig is een Triple IPA in New England-stijl met hoge intensiteit, zwaar gehopt met Mosaic aan de warme kant van het brouwproces en dry-hopped met Strata, Motueka en Citra aan de koude kant. Verwacht levendige aroma's en smaken van vers, tropisch fruit. Geniet!

Salikatt/ Lervig – Double Up!

7,99
Double Up, een levendige samenwerking tussen Salikatt en hun vrienden van Lervig, slechts 100 meter verderop aan de andere kant van het park. Deze hazy, sappige Double IPA beschikt over een dry-hopinfusie van Eclipse en Citra, aangevuld met de pittige allure van passievrucht, mango en grapefruit. Proost op frisheid, hop en sappige sensaties!

Schlenkerla – Aecht Schlenkerla Rauchbier – Märzen

2,69
De specialiteit van Bamberg, een donker rookbier van lage gisting, gebrouwen met Original Schlenkerla Smokemalt van de Schlenkerla-mouterijen en volgens oude traditie rechtstreeks getapt uit het door zwaartekracht gevoede eikenhouten vat in de 14e-eeuwse brouwerijtaverne.

Sierra Nevada – Big Little Thing IPA

3,49
Maak plaats voor de Big Little Thing, een Imperial IPA met een volle moutige body, ingetogen zoetheid en tropische hoparoma's van mango, grapefruit en mandarijn.

Sint Bernardus – Abt 12

2,79

St.Bernardus Abt 12 heeft een zeer fruitig aroma, afkomstig van onze eigen specifieke gist. Het zit boordevol complexe smaken en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk. Het bier laat zich vlot drinken door zijn zachte volmondige smaak en perfecte evenwicht tussen bitter en zoet. Een Abt drinken is met volle teugen van het leven genieten.

Door zijn smaakvolle karakter kan de Abt 12 zijn mannetje staan tegenover een waaier aan rijke vleesgerechten en wild bereidingen, zoals bijvoorbeeld stoverij en konijn. Blauwe kaas, bijvoorbeeld Roquefort, vormen ook een ‘perfect match’ met de Abt 12. En vergeet niet om hem te combineren met chocolade, voor een onverwachte maar zeer geslaagde combinatie.

Sint Bernardus – Christmas Ale

7,95
Dit speciaalbier kenmerkt zich door zijn diepe donkere kleur, met een romige, dikke schuimkraag en een volle, bijna fluwelige smaak met een fruitige neus. Jaarlijks gebrouwen voor de feestdagen, zijn de lange winternachten perfecte momenten om met of zonder vrienden van dit bier te genieten en te genieten van zijn unieke, complexe smaak.

Sint Bernardus – Extra 4

2,39

Extra 4 is de jongste telg in de roemrijke St. Bernardus familie. Het is een verfrissend blond bier, gebrouwen in de klassieke ‘Enkel’ stijl. Extra 4 is elk jaar beschikbaar in de lente en de zomer.