Resultaat 49–72 van de 215 resultaten wordt getoond

Fermenterarna – Forest Fantasy

6,59
Forest Fantasy van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – Burger Burger

6,59
Burger Burger van Fermenterarna is een Milkshake Sour met aardbei, banaan, zwarte bes, framboos en lactose.

Fermenterarna – Release the Beast

6,59
Release the Beast van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Ophiussa – Scarlet

8,29
Ophiussa brouwt wat ze graag drinken en ze zijn al heel lang verliefd op Smoothie Sours! Dit is hun eerste iteratie van de stijl en omdat ze 'zakelijk incompetent' zijn, hebben ze besloten om het in hun Core-assortiment te plaatsen, zodat je het op het strand of op kerstavond kunt drinken! Simpel gezegd, deze Smoothie Sour begint als een 10% ABV Kettle Sour Berliner Weisse en na rijping voegen ze er 50% aardbeien aan toe. Ze laten de aardbei niet fermenteren zodat de aromaten trouw blijven aan die van het originele fruit en als resultaat van de fruitverdunning is het uiteindelijke ABV 5%! Geen lactose, geen marshmallow, geen vanille, niets! Gewoon melkzuur versus fructose! Dat is de simpele balans waar Ophiussa van houdt! Ze hopen alleen dat je er net zo van houdt als zij!

Ophiussa/ Outro Lado – Fakhfakhina

9,29
Fijne verjaardag Outro Lado! Het is vier jaar geleden dat Ophiussa's vrienden van Outro Lado aan dit avontuur begonnen en wat een reis was het! Omdat er geen feest is zonder iets lekkers, hebben Ophiussa en Outro Lado besloten om met een van hun Smoothie Sours een typisch Egyptische delicatesse na te maken: Fakhfakhina. Grote hoeveelheden guave, mango, aardbei en banaan geven dit bier een dikke en romige body, zo dik dat je het met een lepel kunt "drinken". Blaas de kaarsjes uit en zing met ons mee: Happy Birthday Outro Lado! Laat de volgende 4 maar komen!

Mount Saint Bernard Abbey – Tynt Meadow

4,09
Trappistenbieren worden meestal vernoemd naar de plaats waar het klooster zich bevindt. Mount Saint Bernard Abbey heeft de hunne ‘Tynt Meadow’ genoemd, om de link te eren met het stuk land waarop het kloosterleven van de abdij in de Midlands bijna twee eeuwen geleden opnieuw werd opgericht. Als onderdeel van de grote trappistentraditie hebben ze ervoor gekozen om een sterk donker bier te produceren, maar wel eentje met een duidelijk Engels karakter. Tynt Meadow is mahoniekleurig, met een subtiele, warme rode tint en een blijvende beige schuimkraag. Het aroma bevat hints van pure chocolade, zoethout en rijke fruitsmaken. Het bier is vol van smaak en balanceert zachtjes de smaak van pure chocolade, peper en vijg. Het laat een warme en droge afdronk achter in de mond.

Lervig/ P?hjala – Silent Exchange by Rackhouse

16,19
Weer een samenwerking met de grote Põhjala vertelt het vervolgverhaal van Lervig en Põhjala's gedeelde geschiedenis in ambachtelijk brouwen. Deze Imperial Stout rijpte gedurende 18 maanden in een mix van Finse rogge, ahornsiroop en bourbonvaten, waardoor een rijke en complexe stille uitwisseling van smaken en aroma's ontstond.

Ritual Lab – Italian Uncommon Ale

15,79
De laatste jaren komt besmetting tussen bier en druiven steeds vaker voor. De stijl van “Italiaans druivenbier” wordt nu internationaal erkend. Dit is echter waar de controverse ontstaat, vooral in een land als Italië, waar wijn en druiven iets onaantastbaars en heiligs vertegenwoordigen. Is het echt voldoende om gewoon wat most of druiven in een bier te doen om er een echte IGA van te maken? Blijkbaar is dit dilemma nog niet opgelost en zijn er nog steeds verhitte debatten gaande over wat wel en niet gedefinieerd moet worden als een "Italiaanse Grape Ale" en wat niet. Vandaar het idee om de kwestie te bagatelliseren met een karakterbier dat volgens de richtlijnen misschien in de beruchte categorie zou kunnen vallen, maar in werkelijkheid, naar Ritual Lab's mening, dit niet volledig weerspiegelt zoals het is gecodificeerd. Dit is hoe Italian Uncommon Ale werd geboren; een product dat moeilijk in een bepaalde stijl past, waardoor ze al hun creativiteit konden uiten en hun mening over de kwestie konden geven. Barleywine met een alcoholpercentage van 13,5%, 12 maanden gerijpt in Gin-vaten met toevoeging van rozijnen in Ritual Lab's Formello-kelder. De vrijwel afwezige carbonatatie, het totale gebrek aan schuim, het hoge alcoholgehalte, maar vooral de duidelijke tonen van druiven en gedroogd fruit, zorgen ervoor dat het meer op een passitowijn lijkt dan op een echt bier. Om optimaal van een dergelijk product te kunnen genieten, moet je enkele eenvoudige maar belangrijke regels respecteren, die dichter bij de wereld van wijn staan ​​dan bij die van bier: Serveertemperatuur: 15 graden, serveerhoeveelheid: 90/120 ml.

Bevog Brewery – AISLA

14,09
Aisla is een wonderbaarlijk rijke, dikke en geroosterde Barrel Aged Imperial Stout. Ruwe smeulende turftonen van Laphroaig-vaten, zachtjes verzacht door de zoete karamel- en vanilletonen van bourbonvaten, gemengd in een fles van perfectie. Een adembenemende verwennerij. Slàinte!

Adroit Theory – Rise Up (Ghost 947)

9,89
Zacht, sappig en met minimale bitterheid om de uitgesproken tonen van mandarijn en sinaasappelschil af te ronden. Ge-Dubbel Dry-Hopped met Mosaic en Citra hop.

Ophiussa – Benediction

9,29
Ophiussa droomde er al een tijdje van om een assortiment bieren in hun portfolio te introduceren met hun twee favoriete ingrediënten: hop en fruit. Dit is de realisatie van die dromen: Hevig gefruite Sour IPA's! Ophiussa begint met het brouwen van een New England DIPA zonder enige toevoeging van hop in de warme fase en dus vrijwel zonder bitterheid. Ze verzuren het wort met hun lactobacilluscultuur en fermenteren het met hun New England IPA-gist. Tijdens en na de gisting Dubbel Dry-Hoppen ze het met Mosaic en Motueka en na een periode van rijping introduceren ze 20% fruit (Perzik, Guava & Passievrucht) dat ze niet laten gisten om ervoor te zorgen dat de aromaten van het fruit behouden blijven, trouw aan de ware smaak. Voilà!

Ophiussa – Anathema

9,29
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!

Pulfer Brewery – Asterion

6,09
...98, 99, 100. Ja hoor, Pulfer Brewery heeft hun 100ste bier uitgebracht! Ze hebben hun series bieretiketten met mythische wezens en legendes voortgezet. Degenen die hun jeugd doorbrachten met het spelen van strategiespellen als 'Heroes of Might and Magic' zullen de inspiratie voor dit bierlabel zeker herkennen. Als heerser van Kreta was de machtige minotaurus bewapend met een strijdknots en zware bepantsering! Net als deze zwaar gehopte NEIPA! Een explosie van ananas en tropische en citrusachtige smaken, het is een hoppige bom! Pas op! Hij is enorm hoppig!

Pulfer Brewery – Cybeerpunk: Brewpocalypse

7,59
De Cyberpunk-serie loopt ten einde... Het is een uniek project dat is voorgesteld als een drievoudige IPA-serie, een op een strip gebaseerd spektakel gepresenteerd door Pulfer Brewery en de creatieve ontwerpstudio Yan Kamov. Pulfer Brewery zal de derde en laatste editie van de Cybeerpunk-strip uitbrengen, zodat jullie deze in zijn geheel kunnen lezen. Het is het jaar 2124 en Hop City staat aan de vooravond van een apocalyps...Brewpocalyps, om precies te zijn. Dit is een Hazy Triple IPA boordevol Citra, Rakau en Nelson Sauvin. Een tropische bom, een super doordrinkbaar beest van 9,8%, dus pas op en rehydrateer jezelf goed. "This is why we brew!"

Azvex – Islands of Stability

6,99
Islands of Stability van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,8%. Hij is gehopt met Citra en Nieuw-Zeelandse Cascade hop.

Azvex – Heliosphere Currents

5,79

Heliosphere Currents van Azvex Brewery is een Hazy New England Pale Ale van 4,8%. Hij is gehopt met Talus en Wakatu hop.

Azvex – Pandigital Number

6,99
Pandigital Number van Azvex Brewery is een Hazy New England IPA van 6,5%. Hij is gehopt met Mosaic en Waimea hop.

Azvex – Seagull King

8,29

Seagull King van Azvex Brewery is een Hazy New England Double IPA van 8,0%. Hij is gehopt met Strata, Citra & Galaxy hop.

Lervig – Paragon 2022 by Rackhouse

16,09
Paragon 2022 brengt op bourbonvaten gerijpte gerstewijn samen en drukt op meesterlijke wijze tonen van gedroogde vijgen, rozijnen en vanille uit, aangevuld met karamel-, toffee- en chocoladetonen van de mout. Het resultaat is een symfonie van smaken die uw smaakpapillen omhult en het alcoholgehalte met finesse verhult. Het is een bewijs van onze toewijding aan de oude stijl en de kunst van het brouwen, ingekapseld in elke fles.

Brasserie Lupulus – Magnum Superdelic 2024

16,19
Lupulus is een blond bier met een alcoholgehalte van 8,5%, hergist in flessen. De keuze om het bier niet te filteren en niet te pasteuriseren verzekert het behoud van zijn smaak en aromatische kwaliteiten. Het gebruik van hop in belangrijke hoeveelheden, zowel in de stoomketel als in volle gisting, geeft aan dit vloeibaar goud een frisheid alsook een onvergelijkbaar boeket. Bewaar haar, zoals het hoort, naast de geliefkoosde grands crus en schenk haar op een temperatuur tussen 8 en 12°. U zult het zien. U zult verrukt zijn! Op uw gezondheid!

Bi?res de Chimay – Chimay Grande R?serve Ferment?e en Barriques – Ch?ne Fran?ais, Ch?ne Am?ricain (08/2019)

12,99
Zachte vanilletonen raken als eerste de neus en ontketenen een golf van fruitige en kruidige aroma's die de proever wegblazen. Een subliem vleugje sinaasappel geeft het bier een aangenaam citrusaccent dat perfect matcht met de zoete karamel. Er is ook ruimte voor een bloemige ondertoon met kamille, bekroond door een subtiele toets van granaatappel en een vleugje amandellikeur. Een briljante combinatie van heerlijke abrikoos en gekonfijt fruit met romige mokka belichaamt de volle complexiteit van het bier. Ook de afdronk zorgt voor een heerlijke punch, met een verbazingwekkende kruidige kick en een verfrissende smaak van groene appel.

St. Feuillien – Cuv?e de No?l

19,99
Dit bier heeft een royale schuimkraag, compact en stevig. De lichtbruine kleur is het resultaat van de geroosterde gerst. Het heeft een donkere robijnbruine kleur en een zeer intens aroma. De gebruikte aromatische kruiden en specerijen versterken de heerlijke geur enorm. Dit bier is volmondig met een zachtheid die het resultaat is van de synergie van gekarameliseerde mouten, zorgvuldig gecontroleerde gisting en lange koude opslag. St-Feuillien Cuvee de Noel heeft een zeer subtiele bitterheid die de dominante smaak is in dit harmonieuze bier dat een perfecte balans weet te vinden tussen alle verschillende ingrediënten.

LERVIG – All I Want for Christmas 2023 by Rackhouse

19,59
"Een Barrel Aged advocaat stout", brouwjaar 2023. Een blend van 3 stout batches die 12-18 maanden hebben gerijpt in Makers Mark, Jack Daniel's en Heaven Hill vaten. Romig, dik en aangenaam zoet: Lervig's variant op een klassieke kerstdrank met bourbon, kaneel en vanille met een vleugje nootmuskaat. Het lijkt op gesmolten vanille-ijs met kerstkruiden.

Huyghe – Delirium Christmas

5,49
Christmas, uitsluitend gebrouwen voor Kerstmis en Nieuwjaar, vervolledigt de trilogie "Delirium". Het uiterlijk is prachtig warm koper tot rood en doet denken aan "Nocturnum", behalve in zijn smaak. Het verbergt zijn subtiliteit door meerdere smaakniveaus en moet met zelfvertrouwen worden benaderd, met een vleugje typisch Kerstmis, gekruid met een zoete toets en vervolgens met bitterheid.