Rimor Brewery – Mercator Tripel
Rodenbach – Fruitage
Sint Bernardus – Christmas Ale
Dit speciaalbier kenmerkt zich door zijn diepe donkere kleur, met een romige, dikke schuimkraag en een volle, bijna fluwelige smaak met een fruitige neus. Jaarlijks gebrouwen voor de feestdagen, zijn de lange winternachten perfecte momenten om met of zonder vrienden van dit bier te genieten en te genieten van zijn unieke, complexe smaak.
Sint Bernardus – Extra 4
St. Feuillien – Cuvée de Noël
Dit bier heeft een royale schuimkraag, compact en stevig. De lichtbruine kleur is het resultaat van de geroosterde gerst. Het heeft een donkere robijnbruine kleur en een zeer intens aroma. De gebruikte aromatische kruiden en specerijen versterken de heerlijke geur enorm. Dit bier is volmondig met een zachtheid die het resultaat is van de synergie van gekarameliseerde mouten, zorgvuldig gecontroleerde gisting en lange koude opslag. St-Feuillien Cuvee de Noel heeft een zeer subtiele bitterheid die de dominante smaak is in dit harmonieuze bier dat een perfecte balans weet te vinden tussen alle verschillende ingrediënten.
The Brew Society – Martha Guilty Pleasure
VBDCK – Kerel Dark IPA
VBDCK – Kerel Kaishaku
Westmalle – Westmalle Tripel
Voor het eerst gebrouwen in 1934 en het recept is sinds 1956 niet veranderd. Het is gemaakt met bleke kandijsuiker en heeft een zeer bleke kleur, geproduceerd uit een puree van lichte pilsenermouten. Styrian Goldings-hop wordt gebruikt in combinatie met enkele Duitse variëteiten en de klassieke Saaz-pilsenerhop. Na een lange nagisting wordt de Tripel Westmalle gebotteld met een dosis suiker en gist. Dit bier blijft na verloop van tijd goed op fles en lijkt met de jaren zachter te worden.