Resultaat 25–36 van de 50 resultaten wordt getoond

Fermenterarna – Humlekotten

5,89
Humlekotten van Fermenterarna is een XPA, een Extra Pale Ale. Hij is gehopt met Citra, Idaho 7 en Mosaic Cryo hop.

Fermenterarna – Late Nights Light

6,39
Late Nights Light van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Idaho 7 T90, Sabro T90, Idaho 7 Cryo en Ekuanot Cryo.

Fermenterarna – Release the Beast

6,59
Release the Beast van Fermenterarna is een Hazy New England Double IPA, gehopt met Galaxy, Citra Cryo en Citra T90 hop.

Fermenterarna – See You by the Cranes

6,59
Het eerste bier uit Fermenterarna's nieuwe brouwerij in Göteborg. Gehopt met Citra T90, Mosaic T90, Columbus T90, Mosaic Cryo en Cryo Pop.

Fermenterarna – West Coast IPA #001: Riwaka/Nelson Sauvin

6,59
West Coast IPA #001 van Fermenterarna is een American IPA, gehopt met Riwaka en Nelson Sauvin hop.

Fermenterarna – West Coast IPA #002: Simcoe/Citra

6,59
West Coast IPA #002 van Fermenterarna is een American IPA, gehopt met Simcoe en Citra hop.

Fermenterarna – Words of a Walrus

5,89
Words of a Walrus van Fermenterarna is een Hazy NEIPA, gehopt met Cryo Pop, Citra T90, Galaxy T90, Mosaic Cryo en Galaxy Spectrum.

Mannenpap – Big Bang #7

3,49

Mannenpap's "Big Bang" Serie is hun creatieve vrijplaats op IPA gebied - Een plek waar ze volop kunnen experimenteren met hoppen, mouten, gisten en technieken. Voor editie #7 gingen ze volle bak op de Nieuw-Zeelandse toer met Wakatu, Motueka en Azzacca wat zorgde voor een een Double Dryhopped DIPA met een stevig moutige basis met tonen van citrus, tropische vruchten en limoen. En het aller mooiste? HIJ ZIT OP BLIK!!

Mannenpap – Fresh Prince

3,69
Fresh Prince is een perfect gebalanceerde Hop-forward doordrinker. met een bloemig aroma en droge afdronk, waarbij de Azacca en Eldorado zorge voor een verfrissende ervaring.

Ophiussa – Anathema

9,29
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!

Ophiussa – Benediction

9,29
Ophiussa droomde er al een tijdje van om een assortiment bieren in hun portfolio te introduceren met hun twee favoriete ingrediënten: hop en fruit. Dit is de realisatie van die dromen: Hevig gefruite Sour IPA's! Ophiussa begint met het brouwen van een New England DIPA zonder enige toevoeging van hop in de warme fase en dus vrijwel zonder bitterheid. Ze verzuren het wort met hun lactobacilluscultuur en fermenteren het met hun New England IPA-gist. Tijdens en na de gisting Dubbel Dry-Hoppen ze het met Mosaic en Motueka en na een periode van rijping introduceren ze 20% fruit (Perzik, Guava & Passievrucht) dat ze niet laten gisten om ervoor te zorgen dat de aromaten van het fruit behouden blijven, trouw aan de ware smaak. Voilà!

Ophiussa – Jararaca

7,29
Een Hazy New England Pale Ale, licht en verfrissend met vrijwel geen bitterheid, een zachte sappige body en een strogele hazy kleur gegeven door een stevige basis van gerst, haver en tarwe. Verzadigd in Citra, Mozaïek en Nelson Sauvin, is dit bier een authentieke tropische fruitcocktail.