Resultaat 13–17 van de 17 resultaten wordt getoond

Lervig/ P?hjala – Silent Exchange by Rackhouse

16,19
Weer een samenwerking met de grote Põhjala vertelt het vervolgverhaal van Lervig en Põhjala's gedeelde geschiedenis in ambachtelijk brouwen. Deze Imperial Stout rijpte gedurende 18 maanden in een mix van Finse rogge, ahornsiroop en bourbonvaten, waardoor een rijke en complexe stille uitwisseling van smaken en aroma's ontstond.

Les Intenables – Assemblage & Abricot Ms 2020

19,95
Ben je klaar voor een heel bijzonder bier uit Frankrijk?

Ritual Lab – Italian Uncommon Ale

15,79
De laatste jaren komt besmetting tussen bier en druiven steeds vaker voor. De stijl van “Italiaans druivenbier” wordt nu internationaal erkend. Dit is echter waar de controverse ontstaat, vooral in een land als Italië, waar wijn en druiven iets onaantastbaars en heiligs vertegenwoordigen. Is het echt voldoende om gewoon wat most of druiven in een bier te doen om er een echte IGA van te maken? Blijkbaar is dit dilemma nog niet opgelost en zijn er nog steeds verhitte debatten gaande over wat wel en niet gedefinieerd moet worden als een "Italiaanse Grape Ale" en wat niet. Vandaar het idee om de kwestie te bagatelliseren met een karakterbier dat volgens de richtlijnen misschien in de beruchte categorie zou kunnen vallen, maar in werkelijkheid, naar Ritual Lab's mening, dit niet volledig weerspiegelt zoals het is gecodificeerd. Dit is hoe Italian Uncommon Ale werd geboren; een product dat moeilijk in een bepaalde stijl past, waardoor ze al hun creativiteit konden uiten en hun mening over de kwestie konden geven. Barleywine met een alcoholpercentage van 13,5%, 12 maanden gerijpt in Gin-vaten met toevoeging van rozijnen in Ritual Lab's Formello-kelder. De vrijwel afwezige carbonatatie, het totale gebrek aan schuim, het hoge alcoholgehalte, maar vooral de duidelijke tonen van druiven en gedroogd fruit, zorgen ervoor dat het meer op een passitowijn lijkt dan op een echt bier. Om optimaal van een dergelijk product te kunnen genieten, moet je enkele eenvoudige maar belangrijke regels respecteren, die dichter bij de wereld van wijn staan ​​dan bij die van bier: Serveertemperatuur: 15 graden, serveerhoeveelheid: 90/120 ml.

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Double BA – Cognac & White Wine

12,79
Deze Quadrupel heeft op twee houten vaten gelegen: Remy Martin Cognac vaten en vaten van een mooie witte wijn. Samen brengt dit een hele mooie complexiteit.

Vliegende Paard Brouwers – Pr?aris Grand Cru Laphroaig BA

12,79
Deze Quadrupel heeft op Laphrioag vaten gelegen, waardoor het bier een hele mooie turfsmaak heeft gekregen.