Extra 4 is de jongste telg in de roemrijke St. Bernardus familie. Het is een verfrissend blond bier, gebrouwen in de klassieke ‘Enkel’ stijl. Extra 4 is elk jaar beschikbaar in de lente en de zomer.
Bekijk winkelwagen “Huyghe – Delirium Tremens” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Sint Bernardus – Extra 4
€2,39
Extra 4 is de jongste telg in de roemrijke St. Bernardus familie. Het is een verfrissend blond bier, gebrouwen in de klassieke ‘Enkel’ stijl. Extra 4 is elk jaar beschikbaar in de lente en de zomer.
Alcohol Percentage |
4.80% |
---|---|
Brouwerij |
Sint Bernardus |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
België |
Smaakcategorie |
Soepel & Subtiel |
Verpakking |
Fles |
Op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Sint Bernardus
In het hart van het West-Vlaamse hopdistrict brouwt Sint Bernardus een werkelijk inspirerend bier waar heel wat bierliefhebbers van houden. In hun etablissement worden sinds 1946 speciale donkere en lichte bieren van hoge gisting geproduceerd, die worden geroemd als de beste ter wereld.
Categorie: Blond
Gerelateerde producten
Brouwerij Alken-Maes – Grimbergen Blond
€1,49
Toen in de Middeleeuwen de eerste reguliere brouwerijen werden opgericht, was bierfiltratie geen gangbare technologie en weinigen beheersten het. Onder deze weinigen bevonden zich de paters van de abdij van Grimbergen, die gerenommeerde experts werden in ambachtelijk brouwen. Hun meesterwerk was de gefilterde Grimbergen Blonde - een puur, zacht, blond bier met rijpe fruitsmaken en geen troebelheid - dat zich onderscheidde van andere bieren uit die tijd. Vandaag de dag is het nog steeds een geheime tip onder bierkenners over de hele wereld.
Omer Vander Ghinste – Omer Brut Nature
€12,29
Brut Nature is een koperkleurig ‘Brut Style’ bier. Het gebruik van wilde gist (Brettanomyces) zorgt voor een aangenaam droog en “levendig” bier met een laag suikergehalte. Het bier evolueert in de fles en kan tot minimaal 5 jaar bewaard worden.
Door het gebruik van dry hopping met Belgische hop komt het fruitige en kruidige karakter van de 5 hopsoorten extra naar voren. Het resultaat is een droog, zacht, bitter bier met een fijne nasmaak.
De verschillende gistingsstadia, hoge gisting en hergisting op fles met wilde gisten vereisen een brouwproces van minimum 3 maanden.