“Huyghe – Delirium Black Barrel Aged (2022)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Salikatt Bryggeri – Embla 2024
€15,29
Embla is Salikatt’s Bourbon barrel-aged Doppelbock. De langdurige rijping op vaten rondt de scherpe kantjes van geroosterde mouten af en brengt complexiteit en diepte. Salikatt raadt een serveertemperatuur van ongeveer 14°C aan. Geniet!
Alcohol Percentage |
9.50% |
---|---|
Brouwerij |
Salikatt Bryggeri |
Inhoud |
37,5 |
Land van Afkomst |
Noorwegen |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Op voorraad
Beschrijving
Embla is Salikatt’s Bourbon barrel-aged Doppelbock. De langdurige rijping op vaten rondt de scherpe kantjes van geroosterde mouten af en brengt complexiteit en diepte. Salikatt raadt een serveertemperatuur van ongeveer 14°C aan. Geniet!
Verzending
Over Salikatt Bryggeri
Salikatt is een positieve krachtterm/ mild scheldwoord in Stavanger (Noorwegen) dat afkomstig is van de rumoerige politiechef Fredrik Theokar Salicath. Bij het Noorse Salikatt staat kwaliteit altijd centraal en werken ze continu aan het verbeteren van procedures, recepten en apparatuur om het beste bier te maken. En als het bier eenmaal gemaakt is, doen ze er alles aan om het bij de klanten te krijgen terwijl het nog helemaal vers is!
Artikelnummer:
7090041395046
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bock, Bourbon, Dubbel
Gerelateerde producten
Salikatt Bryggeri – Timeless 2024
€12,49
Tijdloos is Salikatt's Bourbon barrel-aged dark lager. Dit delicate bier wordt gemaakt door zorgvuldig geselecteerde bourbon barrel-aged lagers te blenden, wat resulteert in een tijdloos brouwsel met een schoon, geroosterd karakter dat naadloos integreert met de genuanceerde tonen van eikenhout, bourbon en vanille van het barrel-agingproces. Salikatt raadt aan om hem te serveren op een temperatuur van ongeveer 14°C voor de beste ervaring.
De Struise Brouwers/ Deca Brouwerij – Cuv?e Delphine
€5,49
Dit bier ontleent zijn naam aan Delphine Boël, de onwettige dochter van koning Albert II. Ze heeft gestreden om erkenning in zowel haar professionele als privéleven, dus De Struise Brouwers hebben besloten dat ze een eerbetoon verdient dat past bij een prinses. Cuvée Delphine is hun Black Albert, zorgvuldig gerijpt op Four Roses bourbonvaten gedurende 12 maanden. Mevr. Boël heeft Struise vriendelijk toegestaan haar kunstwerken te gebruiken voor het label, wat voor zich spreekt. In een zee van ziekelijk zoete en zware op bourbon gerijpte stouts, wilde Struise dat Cuvée Delphine schitterde als een toppunt van evenwicht en terughoudendheid. Alleen met een basisbier zo krachtig als Black Albert konden ze het rijpingsproces laten schitteren. Noten van eikenhout en lichte vanille gaan buitengewoon goed samen met de bekende tonen van koffie en bruine suiker van de Black Albert. De ingetogen alcohol bindt alles samen in een weelderige, zachte ervaring. Cuvée Delphine zal je bevrijden.
De Struise Brouwers – Sint Amatus Reserva (2020)
€4,19
Huyghe – Delirium Blond Barrel Aged (2022)
€24,69
Brouwerij de Molen – Hemel & Aarde: Beer Geeks Beats ALS
€4,99
“Nu een doorbraak naar een medicijn tegen de spierziekte ALS zo dichtbij is, is er besloten door te pakken en een nieuwe Beer Geeks Beat ALS actie te starten. De tijd van wachten is voorbij! Met trots doen we dat samen met de craftbier pioniers van Brouwerij de Molen. In de afgelopen vijf jaar is er vier keer een bier gebrouwen voor deze actie en in totaal zo’n 400.000 euro opgehaald voor Stichting ALS. Met dit vijfde bier hopen we het laatste zetje te geven om ALS de wereld uit te krijgen.” - Ferry Wijnhoven | Hemel & Aarde – Beer Geeks Beat ALS is een Smoked Imperial Porter, eenmalig opnieuw gebrouwen. Deze versie is maanden gerijpt op Brandy ex Bourbon vaten.
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!