“Ophiussa – Maple Decadence” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged
€9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.
Alcohol Percentage |
12.50% |
---|---|
Brouwerij |
Ritual Lab |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Italië |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.
Verzending
Over Ritual Lab
De kunst om een nieuw recept te brouwen, het te bestuderen, de kanten ervan te vinden voor verbetering, het te maken en opnieuw te doen om een uniek product te creëren, het resultaat van passie en experimenteren, een mix van aroma's, sensaties en emoties die zich oprecht manifesteren in de glas. Dit is de Ritual Lab-filosofie, waar alles draait om kwaliteit, constant op zoek naar een beter product, een nieuwe stijl of een nieuw ingrediënt. Het uiteindelijke doel is om geweldige traditionele recepten te combineren met nieuwe creaties die de drinker voortdurend verbazen, volgens de laatste trends maar altijd met behoud van de Ritual-stijl.
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Cognac, Imperial, Porter & Stout
Gerelateerde producten
Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA
€5,69
Big Belly – ?thelstan: Armagnac BA
€8,79
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Changing Gears (2023)
€35,00
Hoewel Bottle Logic Brewing hun zoetwarenstouts doorgaans bouwen met lagen semi-traditionele toevoegingen (graham crackers, geroosterde noten, cacaonibs, vers fruit) om hun pastry doeleinden te verwezenlijken, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke schittering van het Odd by Nature-team en ging voor deze churrostout rechtstreeks naar de bron met de toevoeging van meer dan 1.000 letterlijke churros. Late churro-toevoegingen aan de ketel, ontvat op een bedje van churros en verdere conditionering door een mini-brite-tank gevuld met, je raadt het al, meer churros zorgen voor een belachelijk en uiterst verrukkelijk dessertbier. Aroma's van puur gebak, deegachtige rijkdom in de mond, hints van toffee en chocolade in de afdronk, en sprankelend met perfect verwerkte kaneel!