“Azvex – Void Eater” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Ritual Lab/ To Øl – Oersted
€9,49
Oersted van Ritual Lab en To Øl is een Imperial Porter, vatgerijpt op Bourbonvaten.
Alcohol Percentage |
13.00% |
---|---|
Brouwerij |
Ritual Lab ,To Ol |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Italië |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Op voorraad
Beschrijving
Oersted van Ritual Lab en To Øl is een Imperial Porter, vatgerijpt op Bourbonvaten.
Verzending
Over Ritual Lab
Kom en ontdek de Ritual Lab-wereld; Passie, toewijding en onderzoek om een product van hoge kwaliteit te creëren met aandacht voor elk detail. De hoogste kwaliteitsnormen, persoonlijkheid en innovatie kenmerken al hun bieren.
Artikelnummer:
Geen
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Porter, Porter & Stout
Gerelateerde producten
Ophiussa – Habu
€8,49
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa's klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
Huyghe – Delirium Black Barrel Aged (2022)
€24,69
Delirium Black is een Belgische Strong Dark Ale. Het is een mix van Delirium Nocturnum en Delirium Christmas, die 9 maanden hebben gerijpt in eiken Buffalo Trace Bourbon vaten. Het resultaat is een kruidig en naar vanille ruikend sterk bier! Kleur en zicht: Amberkleurig bier gerijpt in eiken bourbonvaten gedurende 9 maanden. Geur: Vanille, alcohol, kruidig. Smaak: karamel, bourbon, vanille, een vleugje amandel. Nasmaak: alcoholisch, tonen van hout, zacht bitter.
Lervig – Paragon 2023 by Rackhouse
€16,09
Paragon is in de loop der jaren een van Lervig's vlaggenschipbieren geworden. Wat hun gerstewijn speciaal maakt, is dat hij altijd met exact hetzelfde recept wordt gebrouwen, maar elke editie is uniek vanwege een aantal factoren, vattypes en omgevingsfactoren om het kort te zeggen. In 2023 gebruikten ze verse, hoog-char Jim Beam-vaten waarin het bier een jaar rijpte. Lervig vindt het resultaat behoorlijk geweldig en het kan het beste worden omschreven als een Kentucky-knuffel. Geniet ervan - Het is een geweldig jaar voor de Paragon!
P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)
€9,09
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!