“Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Terug naar producten

Friesisches Brauhaus zu Jever - Jever
€2,29 Oorspronkelijke prijs was: €2,29.€1,72Huidige prijs is: €1,72.
P?hjala – ?? XO (Cellar Series)
€6,19
Een speciale versie van de Öö, maanden gerijpt in Cognac vaten.
Smaak: Een zijdezachte textuur van donkere mouten, rood fruit, cognac, zoethout en honing. Hints van melasse vermengen zich met die van rijke donkere chocolade, allemaal in balans met elegante tannines die het gehemelte reinigen.
Uiterlijk: pikzwart – zo donker als de nachtelijke hemel, met een ondoorzichtige bruine kop.
Neus: Donker fruit, pruimen, rozijnen, veenbessen en druiven – een rijke bosvruchtenjam komt eerst in de neus met wat espresso-tonen en donkere suiker. Kersen, cognac, tannines en hints van kruiden blijven op de achtergrond hangen.
Mouten: Pale Ale, Munich, Carafa II Special, Special B, Chocolademout, Crystal 300, Demerara-suiker.
Hop: Magnum, Northern Brewer
Alcohol Percentage |
11.50% |
---|---|
Brouwerij |
Põhjala |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Estland |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Een speciale versie van de Öö, maanden gerijpt in Cognac vaten.
Smaak: Een zijdezachte textuur van donkere mouten, rood fruit, cognac, zoethout en honing. Hints van melasse vermengen zich met die van rijke donkere chocolade, allemaal in balans met elegante tannines die het gehemelte reinigen.
Uiterlijk: pikzwart – zo donker als de nachtelijke hemel, met een ondoorzichtige bruine kop.
Neus: Donker fruit, pruimen, rozijnen, veenbessen en druiven – een rijke bosvruchtenjam komt eerst in de neus met wat espresso-tonen en donkere suiker. Kersen, cognac, tannines en hints van kruiden blijven op de achtergrond hangen.
Mouten: Pale Ale, Munich, Carafa II Special, Special B, Chocolademout, Crystal 300, Demerara-suiker.
Hop: Magnum, Northern Brewer
Verzending
Over Põhjala
Põhjala Brewery was de eerste in de nieuwe golf van Estse microbrouwerijen, die eind 2012 begon als een zigeunerbrouwerij. In april 2014 begonnen ze met brouwen in hun eigen brouwerij in de wijk Nõmme in Tallinn en eind 2018 verhuisden ze naar een nieuwe faciliteit in Port Noblessner, met een Rolec-brouwhuis van 50 hl en een tapkamer met een Texas BBQ-gecentreerde keuken. Põhjala brouwt kleine batches handgemaakte ales, met de beste mouten, veel hop uit de nieuwe wereld en een niet aflatende passie voor goed bier. Bij het maken van hun bieren laten ze zch inspireren door de Scandinavische natuur, de Estse nieuwe keuken en het werk van hun kleine collega-brouwers.
Artikelnummer:
4742976010794
Categorieën: Barrel Aged, Cognac, Dubbel, Imperial, Porter & Stout, Speciaalbier
Gerelateerde producten
Big Belly – ?thelstan: Armagnac BA
€8,79
Bottle Logic Brewing – Scatter Signal (2022)
€35,00
LAAT UW PLANNEN DONKER EN ONDOORDRINGBAAR ZIJN ALS DE NACHT... Scatter Signal is een ode aan de vooruitgang, hoe belemmerd ook. Op een ongeziene ontwikkeling die rustig en stabiel is. Op onwankelbaar doorzettingsvermogen, zelfs als de grond trilt. #ScatterSignal is gesmeed uit de vloeistof die Bottle Logic heeft gemaakt tot wat het is: Hun in de World Beer Cup geklede #DarkstarNovember, hier nu gebouwd en gespierd om oorlog te weerstaan. Koffie voor kracht, chocolade om te versterken, marshmallows voor veerkracht. Deze 12% ABV Imperial Mocha-Marshmallow Stout is een mix van vloeistof die 12 tot 24 maanden heeft gerijpt in een mengeling van hun favoriete bourbonvaten. Het werd geconditioneerd op de melanges van koffiebonen 'Southern Weather' en 'Monarch', geroosterd door hun wapenbroeders bij @onyxcoffeelabs voor een complexe basis van chocoladebrownie en ondertonen van gebrande suiker. Cacaonibs versterken het chocoladefront - een mix van Guatemalteekse en Filippijnse nibs werd speciaal gekozen vanwege de nootachtige, warme chocoladeachtige smaken die ze geven. Marshmallows waren de finishing touch; in overvloed toegevoegd vanwege hun zachtzoete aroma, voor een vleugje viscositeit en voor de regelrechte vreugde ervan. Als er geen vreugde is, is er niets dat de moeite waard is om voor te vechten. ...EN WANNEER JE BEWEEGT, VAL JE ALS EEN BLIKSEMSCHICHT.
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
Bottle Logic Brewing – Alchemy of Elements (2022)
€35,00
Dit bier gaat over balans en evolutie. Bottle Logic Brewing heeft zich laten inspireren door Hawaiiaanse kīpuka's: 'eilanden' met weelderige, groene gebieden die volledig zijn omgeven door lavastromen. Deze ecologische wonderen worden natuurlijke laboratoria, waar de evolutie van planten- en diersoorten dramatisch kan versnellen naarmate het landschap reageert op vulkanische activiteit. Een kīpuka biedt standvastigheid, waarbij de cultuur van een gebied behouden blijft, ongeacht de externe dreiging, nu versterkt door een unieke kans om te groeien en te evolueren ten behoeve van het voortdurende uithoudingsvermogen van het "eiland". Na het vat werd dit bier door honderden kilo's rauwe en geroosterde kokosnoot geperst voor een levendige viscositeit en rijke, zijdeachtige rondheid. Verse stukjes ananas vormen een laagje tropische zuurgraad, net genoeg om het gehemelte op te frissen en de gloeiende beekjes van levendige zomermango tot leven te brengen. Laat deze vloeistof de omgevingstemperatuur benaderen; hij zal zich openen als een zonsondergang.