Ophiussa – Habu
€8,49
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa’s klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Alcohol Percentage |
8.00% |
---|---|
Brouwerij |
Ophiussa |
Inhoud |
44 |
Land van Afkomst |
Portugal |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Blik |
Op voorraad
Beschrijving
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa’s klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Verzending
Over Ophiussa
Ophiussa Brewing Company is een microbrouwerij in Setúbal. Ze zijn een klein team van creatieve geesten die verliefd zijn op geweldig bier. Ze focussen op hoppige bieren, fruitige zuren en enkele geliefde Europese klassiekers. Ze werken hard met de ambitie om ooit bieren van wereldklasse te kunnen brouwen.
Artikelnummer:
5600295137372
Categorieën: Speciaalbier, Imperial, Pastry, Porter & Stout, Stout
Gerelateerde producten
Salama Brewing Co./ White Dog – BananaBanaan
€9,59
Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse
€16,09
Lervig/ P?hjala – Silent Exchange by Rackhouse
€16,19
Weer een samenwerking met de grote Põhjala vertelt het vervolgverhaal van Lervig en Põhjala's gedeelde geschiedenis in ambachtelijk brouwen. Deze Imperial Stout rijpte gedurende 18 maanden in een mix van Finse rogge, ahornsiroop en bourbonvaten, waardoor een rijke en complexe stille uitwisseling van smaken en aroma's ontstond.
Big Belly – Liquid Desserts #30
€8,69
Deze allerlaatste editie van Big Belly's Liquid Desserts-serie is een 2 jaar lang op vatgerijpte blend van een Kleverige Mexicaanse koffiecake Stout met gezouten noten. Big Belly: "De laatste! Wauw, wat een wilde rit! Als pioneers van Pastry-stijl brouwen in Nederland, hebben we tienduizenden liters gedurfde, verrukkelijke en uitgesproken bieren op de markt gebracht. Maar na 30 mondwaterende brouwsels hebben we besloten er een einde aan te maken. Hoewel onze serie Liquid Desserts afscheid neemt, voegen we ons allerbeste recept toe aan ons kernassortiment, zodat u ervan kunt genieten wanneer uw hartje maar wenst.
Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Benrinnes Speyside BA
€6,69
ASTAROTH is een smaaksymfonie van donkere en gerookte mouten, een volle body door een dubbele puree en een lang aanhoudende afdronk. ASTAROTH is een van de Grote Hertogen van de Hel en maakt samen met Beëlzebub en Lucifer deel uit van de Unholy Trinity. Dit is de versie die is gerijpt op Benrinnes Speyside Whisky vaten.
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!