Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak. De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels.
- Je kunt "Abbaye Notre-Dame de Saint-Rémy - Trappistes Rochefort Triple Extra" niet toevoegen aan je winkelwagen, omdat het product niet op voorraad is.
Uitverkocht
Omer Vander Ghinste – Le Fort Tripel
€2,79
Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.
Brouwerij |
Omer Vander Ghinste |
---|---|
Alcohol Percentage |
8.80 |
Inhoud |
33 |
Smaakcategorie |
Blond & Krachtig |
Land van Afkomst |
België |
Uitverkocht
Beschrijving
Verzending
Over Omer Vander Ghinste
Belgische familiebrouwerij die begon in mei 1892. De brouwerij combineert de moderne en traditionele brouwmethoden om zijn fijne bieren te maken. Gelegen in de regio die bekend staat om de hoge kwaliteit van Bockor-lagers, is de brouwerij afhankelijk van een uitstekende kwaliteit van hop, tarwe, gerstemout en water om bieren van uitstekende kwaliteit te brouwen. Sinds de oprichting van de brouwerij is het een familiebrouwerij gebleven die al generaties lang wordt beheerd. Brouwerij Bockor gelooft vooral in het belang van tijd en geduld bij het maken van de beste bieren.
Categorieën: Speciaalbier, Tripel
Tag: België
Gerelateerde producten
Rimor Brewery – Mercator Tripel
€3,09
Trappistenbrouwerij de Kievit – Zundert 8
€3,19
Zundert 8 is een kastanjekleurig bovengistend bier met nagisting op fles. Het bevat 8% alcohol. De Kievit heeft gekozen voor een bier dat ze ‘een beetje weerbarstig’ noemen. Dat wil zeggen, Zundert 8 is een bier dat je de tijd moet geven om daadwerkelijk te doorgronden. Dit trappistenbier heeft een veelbelovende geur met een zweem van kruiden en specerijen. In de aanzet is Zundert 8 bloemig en iets zoet. Geef het bier wat tijd en het karakter evolueert van licht karamel naar een mooie en droge hopbitterheid. In de lange afdronk vloeien de bitters samen met een aangename kruidigheid op de achtergrond.
Westmalle – Westmalle Tripel
€3,09
Voor het eerst gebrouwen in 1934 en het recept is sinds 1956 niet veranderd. Het is gemaakt met bleke kandijsuiker en heeft een zeer bleke kleur, geproduceerd uit een puree van lichte pilsenermouten. Styrian Goldings-hop wordt gebruikt in combinatie met enkele Duitse variëteiten en de klassieke Saaz-pilsenerhop. Na een lange nagisting wordt de Tripel Westmalle gebotteld met een dosis suiker en gist. Dit bier blijft na verloop van tijd goed op fles en lijkt met de jaren zachter te worden.