“Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Croftengea Peated BA” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist’s eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!
Alcohol Percentage |
10.20% |
---|---|
Brouwerij |
Mad Scientist |
Inhoud |
50 |
Land van Afkomst |
Hongarije |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist’s eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!
Verzending
Over Mad Scientist
Krankzinnigheid uit Boedapest: Mad Scientist daagt bijna alles uit wat je weet over bier. Altijd foutloos, altijd gewaagd, nooit saai. Niet altijd zakelijk, maar elke keer de lat hoog leggend voor zichzelf, omdat Mad Scientist echt gelooft in het cliché: 'De manier waarop je één ding doet, is de manier waarop je alles doet.'
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Porter & Stout, Stout
Gerelateerde producten
Ophiussa – Habu
€8,49
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa's klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Lervig – Paragon 2023 by Rackhouse
€16,09
Paragon is in de loop der jaren een van Lervig's vlaggenschipbieren geworden. Wat hun gerstewijn speciaal maakt, is dat hij altijd met exact hetzelfde recept wordt gebrouwen, maar elke editie is uniek vanwege een aantal factoren, vattypes en omgevingsfactoren om het kort te zeggen. In 2023 gebruikten ze verse, hoog-char Jim Beam-vaten waarin het bier een jaar rijpte. Lervig vindt het resultaat behoorlijk geweldig en het kan het beste worden omschreven als een Kentucky-knuffel. Geniet ervan - Het is een geweldig jaar voor de Paragon!
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een ​​op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een ​​rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!
Mannenpap – Black Oxx: Bunnahabhain BA
€5,69
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Changing Gears (2023)
€35,00
Hoewel Bottle Logic Brewing hun zoetwarenstouts doorgaans bouwen met lagen semi-traditionele toevoegingen (graham crackers, geroosterde noten, cacaonibs, vers fruit) om hun pastry doeleinden te verwezenlijken, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke schittering van het Odd by Nature-team en ging voor deze churrostout rechtstreeks naar de bron met de toevoeging van meer dan 1.000 letterlijke churros. Late churro-toevoegingen aan de ketel, ontvat op een bedje van churros en verdere conditionering door een mini-brite-tank gevuld met, je raadt het al, meer churros zorgen voor een belachelijk en uiterst verrukkelijk dessertbier. Aroma's van puur gebak, deegachtige rijkdom in de mond, hints van toffee en chocolade in de afdronk, en sprankelend met perfect verwerkte kaneel!