“Walhalla – Daemon #19 Astaroth: Benrinnes Speyside BA” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Mad Scientist – Beeznuts
€21,79
Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de ‘Spot’, maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. “Money cannot buy happiness, it’s true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!”
Alcohol Percentage |
13.00% |
---|---|
Brouwerij |
Mad Scientist |
Inhoud |
50 |
Land van Afkomst |
Hongarije |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de ‘Spot’, maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. “Money cannot buy happiness, it’s true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!”
Verzending
Over Mad Scientist
Krankzinnigheid uit Boedapest: Mad Scientist daagt bijna alles uit wat je weet over bier. Altijd foutloos, altijd gewaagd, nooit saai. Niet altijd zakelijk, maar elke keer de lat hoog leggend voor zichzelf, omdat Mad Scientist echt gelooft in het cliché: 'De manier waarop je één ding doet, is de manier waarop je alles doet.'
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Mede, Overig, Pastry, Porter & Stout, Stout
Gerelateerde producten
Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (PX Sherry & Rum)
€6,99
434 dagen gerijpt op Pedro Ximénez en rumvaten. Smaken van donkere chocolade, tonen van zwart fruit en een lichte afdronk van rum. Nou, zo hebben we het graag! Een echte goed afgeronde traktatie voor de donkere dagen die komen gaan. Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse
€16,09
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!