“Brouwerij de Molen – Hemel & Aarde: Beer Geeks Beats ALS” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Jackie O’s Brewery – Neapolitan Bourbon Barrel Dark Apparition
€19,19
Russian Imperial Stout gerijpt in bourbonvaten en geconditioneerd op vanillebonen, cacao nibs en aardbeien.
Alcohol Percentage |
11.30% |
---|---|
Brouwerij |
Jackie O's Brewery |
Inhoud |
37,5 |
Land van Afkomst |
Verenigde Staten |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Russian Imperial Stout gerijpt in bourbonvaten en geconditioneerd op vanillebonen, cacao nibs en aardbeien.
Verzending
Over Jackie O's Brewery
Jackie O's Brewery, opgericht in 2005, is in de loop der jaren geëvolueerd met een experimentele Brewpub, Public House Restaurant, Production Brewery & Taproom, Bake Shop en de Barrel Ridge Farm - allemaal gevestigd in Athens, Ohio. Jackie O's is gespecialiseerd in brouwtechnieken die traditionele methoden doen herleven en waarin ook hedendaagse elementen en invloeden zijn verwerkt. Ze streven ernaar om een van de meest diverse bierportfolio's van de Verenigde Staten te brouwen, met een gedetailleerde en unieke focus op bieren op vat en hout, wilde ales en blending.
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Dubbel, Imperial, Porter & Stout
Gerelateerde producten
P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)
€9,09
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!
Salikatt Bryggeri – Embla 2024
€15,29
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
Huyghe – Delirium Blond Barrel Aged (2022)
€24,69
Ārpus Brewing Co./ Nerdbrewing – Coconut x Vanilla x Maple Imperial Stout
€7,59
Nerdbrewing is een kleine brouwerij uit Malmö, Zweden, gesticht in 2015, vooral bekend vanwege hun stouts. Dus natuurlijk moest Ārpus met ze samenwerken om een Imperial Stout te maken - Ze brouwden een gedurfde stout en voegden toen vanille, ahornsiroop en kokosnoot toe om er een vloeibaar dessert van te maken.
Bottle Logic Brewing/ Odd by Nature Brewing – Changing Gears (2023)
€35,00
Hoewel Bottle Logic Brewing hun zoetwarenstouts doorgaans bouwen met lagen semi-traditionele toevoegingen (graham crackers, geroosterde noten, cacaonibs, vers fruit) om hun pastry doeleinden te verwezenlijken, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke schittering van het Odd by Nature-team en ging voor deze churrostout rechtstreeks naar de bron met de toevoeging van meer dan 1.000 letterlijke churros. Late churro-toevoegingen aan de ketel, ontvat op een bedje van churros en verdere conditionering door een mini-brite-tank gevuld met, je raadt het al, meer churros zorgen voor een belachelijk en uiterst verrukkelijk dessertbier. Aroma's van puur gebak, deegachtige rijkdom in de mond, hints van toffee en chocolade in de afdronk, en sprankelend met perfect verwerkte kaneel!