Tripel Rhum is een bier op basis van Brouwerij Dilewyns’ Vicaris Tripel, verrijkt met een infusie van rum en extra eikensnippers. Dit resulteert in een mooi gebalanceerd, volmondig en krachtig blond bier met toetsen van eik en vanille. Naast een rijk smakenpallet is de Tripel Rhum ook glutenvrij.
Bekijk winkelwagen “Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 36” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Brouwerij Dilewyns – Tripel Rhum: Creatives
€3,59
Tripel Rhum is een bier op basis van Brouwerij Dilewyns’ Vicaris Tripel, verrijkt met een infusie van rum en extra eikensnippers. Dit resulteert in een mooi gebalanceerd, volmondig en krachtig blond bier met toetsen van eik en vanille. Naast een rijk smakenpallet is de Tripel Rhum ook glutenvrij.
Alcohol Percentage | 8.50% |
---|---|
Brouwerij | Brouwerij Dilewyns |
Inhoud | 33 |
Land van Afkomst | België |
Smaakcategorie | Blond & Krachtig |
Verpakking | Blik |
Op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Brouwerij Dilewyns
Brouwerij Dilewyns is een jonge familiebrouwerij ontstaan uit de passie voor bier van oprichter Vincent Dilewyns en momenteel geleid door dochter Claire en haar echtgenoot Kristof. In 2005 werden de eerste Vicaris-bieren geboren. Na 5 succesvolle jaren startte de familie Dilewyns hun eigen ultramoderne brouwerij in Dendermonde.
Artikelnummer:
5425027971778
Categorieën: Speciaalbier, Tripel
Gerelateerde producten
Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 36
€6,99
Het nieuwe bier in Bronckhorsters Barrel Aged Serie, #36 is Bronckhorsters Angus Tripel die ze voor 10 maanden hebben laten rijpen op Heaven Hill (Bourbon) vaten. Aan dit bier hebben ze gerookte jalapeño en kaneel toegevoegd. Waar je juist wat scherpte zou verwachten, is het tegendeel waar. Een heerlijk krachtig bier met een vol aromatische en kruidige afdronk.
Rimor Brewery – Mercator Tripel
€3,09
Westmalle – Westmalle Tripel
€3,09
Voor het eerst gebrouwen in 1934 en het recept is sinds 1956 niet veranderd. Het is gemaakt met bleke kandijsuiker en heeft een zeer bleke kleur, geproduceerd uit een puree van lichte pilsenermouten. Styrian Goldings-hop wordt gebruikt in combinatie met enkele Duitse variëteiten en de klassieke Saaz-pilsenerhop. Na een lange nagisting wordt de Tripel Westmalle gebotteld met een dosis suiker en gist. Dit bier blijft na verloop van tijd goed op fles en lijkt met de jaren zachter te worden.
GRATIS BIER&VLEES ADVIES
Of je nou een lekkere maaltijd met een goed biertje op tafel wilt zetten voor je vrienden, je schoonmoeder wilt verrassen met een lekker stuk vlees of gewoon een proeverij voor de familie wilt organiseren. Wij staan voor jullie klaar met BIER&VLEES! Het is onze passie jullie te helpen.
Ontvang elke 2 weken de Foodpairing van het moment, de beste acties en de leukste nieuwsberichten in je inbox!
[mailpoet_form id="14"]