Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.
Flying Monkeys – Invictus 2017 Bourbon BA
€44,69
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.
Alcohol Percentage |
18.10% |
---|---|
Brouwerij |
Flying Monkeys |
Inhoud |
47,3 |
Land van Afkomst |
Canada |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 2 resterend op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Flying Monkeys
De Flying Monkeys nemen nooit genoegen met de normale manier van doen en staan bekend als de meest consistente en innovatieve onafhankelijke ambachtelijke brouwerij in Ontario en een van de beste in Noord-Amerika. Zelfs USAToday noemde de Flying Monkeys als een van de Top 10 ambachtelijke brouwerijen in Canada. Sinds 2004 brouwen de Flying Monkeys bekroonde ambachtelijke bieren vanuit hun thuis in het centrum van Barrie en delen ze hun onverschrokken lokale ambachtelijke biercultuur met Ontario, heel Canada en met meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld.
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Porter & Stout
Gerelateerde producten
De Dochter van de Korenaar – Sans Pardon Bourbon Barrel Aged
€6,39
Bourbon Barrel Aged versie van Dochter van de Korenaar’s Sans Pardon: Een klassieke zware bitterzoete ‘Imperial Stout’ met een vleugje ‘Rooibos’, 11% vol. Sans Pardon is een van de zwaarste volmoutbieren van de brouwerij. Zwart als de nacht, met een romige schuimkraag. Het hoge alcoholgehalte complementeert de koffie- en chocoladeaspecten van het bier. De ‘Rooibos’ geeft het bier dat extra vleugje fruitigheid. Sans Pardon de lekkerste. Sans Pardon smaakt heerlijk bij pittige harde kazen.
Põhjala – Kamin (Cellar Series)
€8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.
Mad Scientist/ Adroit Theory – When They Bring the Nasty Riff Back But Slower
€21,19
Mezcal en pittige saus Barrel Aged Imperial stout met cacao, pepers en specerijen. De Barrel Aged-versie van de vorige samenwerking van Mad Scientist met Adroit Theory (VS), Nasty Riff: Het Nasty Riff is terug. Je geloofde dat Nasty Riff een one-hit-wonder was... Maar jullie werden allemaal misleid. Nou en of, er is een andere versie gemaakt. In de donkere diepten van de vatenkamer, in een mezcal- en hetesausvat, werd deze paar honderd liter van deze bijtend intense Imperial Stout opzij gezet om te wachten tot het tijd was om opnieuw toe te slaan. Zeer lichte hint van kruidige rokerigheid en een nog diepere vorm van chili en pittigheid. Deze release wordt Mad Scientist's tweede vorm van samenwerking met de machtige Adroit Theory, maar als ze je een geheim kunnen vertellen: Er komt binnenkort een derde!
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!