Toont alle 4 resultaten

Toon zijbalk
Abloc - Session Blonde
Sluiten

Abloc – Session Blonde

1,69
A BLOC Session Blonde is een verfrissend Blond bier. De dorstlesser wordt in evenwicht gehouden door een vleugje citrushop en Alpine Minerals, waardoor een uitgebalanceerd en zeer drinkbaar bier ontstaat met een licht moutige body.
Abloc - ultralight IPA
Sluiten

Abloc – Ultralight IPA

1,69

A BLOC heeft het ultieme bier gemaakt voor sporters en mensen die fit willen zijn en blijven; A BLOC Ultralight IPA, een echte ?India Pale Ale?. Een ambachtelijk ?craft beer? en dus vol van smaak. Met slechts 1,2% is het laag in alcohol en met maar 13 kCal per 100 ml bevat dit speciaalbier heel weinig calorie?n (ongeveer _ van een gewoon bier en ongeveer _ van een normaal alcoholvrij bier). A BLOC Ultralight IPA zit in blik en is makkelijk mee te nemen.

Nieuw
Frontaal - Keep Rollin'
Sluiten

Frontaal – Keep Rollin’

3,19
Dat ze het tof vinden om met andere enthousiaste mensen samen te werken dat is jullie wel bekend, dit keer heeft Frontaal samen met Ride Beyond Crew een perfect Fiets bier samen gebrouwen.
Een bier waarvan je er makkelijk 1 of 2 op kunt en weer er tegen aan kan tijdens je fiets tochten! Ride Beyond Crew is een groep enthousiaste fietsfanaten die samen ervaringen delen en elkaar uitdagen tot nieuwe hoogtes, grenzen verleggen en mooie plekken ontdekken.
Dit bier is dus echt een heerlijk bier om er 1, 2 of 3 van te drinken als je smiddags op het terras zit en je moet nog eten bij je schoonouders. Natuurlijk voor alle fietsers, dit bier drinkt perfect uit een bidon.