Imperial
Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)
€4,49Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.
Geniale Imperial Stout van 13,4% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen!
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.
De eerste Barrel Aged-versie van de Lady Cupcake van Factory Brewing is een feit! Twaalf maanden in Rye Whiskey-vaten en geconditioneerd op een klassieke combo; Geroosterde kokosnoot en vanille. Factory Brewing gebruikte 80 gram kokosnoot per liter bier, en dat is veel! Ook een flinke hoeveelheid vanillestokjes uit Oeganda en India. Vooral de Oegandese vanille geeft een ongelooflijk chocoladearoma samen met de klassieke vanilletonen. Naar hun mening ruikt en smaakt dit net als een kokos-chocolade cupcake gedrenkt in whiskey. Simpel gezegd: Deze is belachelijk goed!
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.
Aisla is een wonderbaarlijk rijke, dikke en geroosterde Barrel Aged Imperial Stout. Ruwe smeulende turftonen van Laphroaig-vaten, zachtjes verzacht door de zoete karamel- en vanilletonen van bourbonvaten, gemengd in een fles van perfectie. Een adembenemende verwennerij. Slàinte!
Imperial Porter, 14 maanden gerijpt in Bourbon vaten met Piran zoutbloemen.
Of je nou een lekkere maaltijd met een goed biertje op tafel wilt zetten voor je vrienden, je schoonmoeder wilt verrassen met een lekker stuk vlees of gewoon een proeverij voor de familie wilt organiseren. Wij staan voor jullie klaar met BIER&VLEES! Het is onze passie jullie te helpen.
Nog geen account?
Maak een account aanJe moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.
You are still too young for our website, hang on! When you are 18 we will be ready for you again.