Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Frontaal – Deerhunter B.A. 2021 Vol. 2

6,99

Geniale Imperial Stout van 13,4% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen!

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Kees – Top of the Morning (Tanzania Kilimanjaro Edition)

4,49
Brouwerij Kees Top Of The Morning Imperial Stout heeft een alcoholpercentage van 10.8%.

Brouwerij ‘t IJ – Behoorlijk Stout

3,29
In deze krachtige stout worden complexe moutsmaken van zowel licht als zwaar gebrande gerst, haver en rogge gecombineerd met de kenmerkende smaken van de Schwarzwälder Kirschtorte, namelijk chocolade, kersen 'und Sahne'. En er is lactose toegevoegd voor een volle body. Echt een traktatie.

P?hjala – Ch?teau Noir (Cellar Series)

7,49
Een barrel aged, wijnachtige Imperial Baltic Porter gerijpt in 2017/18 Bordeaux rode wijnvaten en Pedro Ximenez vaten.

Kees – Barrel Project 21.10

6,99

Een zwaar donker bier met karakter is wat je mag verwachten.

Frontaal – Out in the Open BA

6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.

Factory Brewing – Barrel Aged Lady Cupcake

17,09
De eerste Barrel Aged-versie van de Lady Cupcake van Factory Brewing is een feit! Twaalf maanden in Rye Whiskey-vaten en geconditioneerd op een klassieke combo; Geroosterde kokosnoot en vanille. Factory Brewing gebruikte 80 gram kokosnoot per liter bier, en dat is veel! Ook een flinke hoeveelheid vanillestokjes uit Oeganda en India. Vooral de Oegandese vanille geeft een ongelooflijk chocoladearoma samen met de klassieke vanilletonen. Naar hun mening ruikt en smaakt dit net als een kokos-chocolade cupcake gedrenkt in whiskey. Simpel gezegd: Deze is belachelijk goed!

Central Waters – Brewer’s Reserve: Pecan Kringle Stout

7,39

In Wisconsin, waar Cental Waters ook vandaan komt, is Pecan Cringle een gebaksoort die veelvuldig genuttigd wordt. Een echte klassieker daar. Een soort bladerdeeg/amandelstaafdeeg variant met pecannoten en een suikercremelaag. Dít is dát, maar dan vloeibaar in een flesje en op Bourbonvaten gerijpt.

Big Belly – Liquid Desserts #18

4,49

Laat de koudere maanden maar komen, met dit bier zit je er warmpjes bij.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37

7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.

De Struise Brouwers – Black Damnation 26: Froggie

5,69
Een Belgische Royal Stout Ale uit Vlaanderen, 2 jaar gerijpt op wijn- en portvaten.

Stout Bier online kopen bij BIER&VLEES.Een stout kun je zien als een sterke Porter. Een Stout is bovengistend, heeft geroosterde bitterheid en is over het algemeen donkerder dan een Porter. Tonen van geroosterde en gebrande mout, melasse en koffie zijn veel voorkomend. De nasmaak zit vol gebrandheid en bitterheid en heeft vaak wat droppige accenten.
Het alcoholpercentage varieert sterk. Lichte Stouts beginnen bij 4%. De zware klassieke Stouts gaan tot 8%. Binnen deze familie zijn uitschieters, zoals de Russian Imperial Stouts die soms meer dan 10% alcohol bevatten.