Resultaat 73–84 van de 97 resultaten wordt getoond

Ophiussa/ Outro Lado – Fakhfakhina

9,29
Fijne verjaardag Outro Lado! Het is vier jaar geleden dat Ophiussa's vrienden van Outro Lado aan dit avontuur begonnen en wat een reis was het! Omdat er geen feest is zonder iets lekkers, hebben Ophiussa en Outro Lado besloten om met een van hun Smoothie Sours een typisch Egyptische delicatesse na te maken: Fakhfakhina. Grote hoeveelheden guave, mango, aardbei en banaan geven dit bier een dikke en romige body, zo dik dat je het met een lepel kunt "drinken". Blaas de kaarsjes uit en zing met ons mee: Happy Birthday Outro Lado! Laat de volgende 4 maar komen!

P?hjala – Kamin (Cellar Series)

8,09
Een Cognac, Sherry en Islay whisky Barrel Aged Imperial Porter. Zoet rood fruit gecombineerd met een jodiumachtig zoutgehalte, dat doet denken aan een kampvuur op de stranden van Islay. Gepocheerde peren, winterkruiden en kruidnagel doen mee met een vleugje besachtige zuurgraad. Vinous tannines ronden de smaak af, met een zachte moutige zoetheid om af te ronden.

P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)

9,09
Bier speciaal gebrouwen ter ere van 20 jaar Multi Bier. Een viering van kwaliteit, partnerschap en vriendschap geïnspireerd door Tripel Kanunnik en Pime Öö. Gerijpt in Wild Weasel whiskyvaten.

Pulfer Brewery – Smoothiesh: Wasabee!

9,69
En het antwoord op de vraag van de kat is hier! Wat zei de sushi tegen de bij? Wasabee! Absurd geladen met mango, sinaasappels en abrikozen, dan gekruid met vanille, dit is een heerlijk fruitmonster! Bevat echt fruit. Word niet ouder. Bewaar in een koelkast. Drink vers. Voor de beste ervaring draait u het blik een paar keer voorzichtig rond. THIS IS WHY WE BREW!

Pulfer Brewery – Smoothiesh: What Did the Sushi Say to the Bee?

9,69
Nog een hilarische grap betekent maar één ding: de volgende twee smoothie-sours zijn uitgebracht! Een gracieuze kat stelde een vraag: Wat zei de sushi tegen de bij? Een antwoord op deze vraag vind je in een andere Smoothiesh... Turbo mega beladen met banaan en aardbei en gekruid met kokos, dit is een dikke en krachtige smoothie. Jouw maaltijd en drankje in één! Bevat echt fruit. Word niet ouder. Bewaar in een koelkast. Drink vers. Voor de beste ervaring draait u het blik een paar keer voorzichtig rond. THIS IS WHY WE BREW!

Ritual Lab – Italian Uncommon Ale

15,79
De laatste jaren komt besmetting tussen bier en druiven steeds vaker voor. De stijl van “Italiaans druivenbier” wordt nu internationaal erkend. Dit is echter waar de controverse ontstaat, vooral in een land als Italië, waar wijn en druiven iets onaantastbaars en heiligs vertegenwoordigen. Is het echt voldoende om gewoon wat most of druiven in een bier te doen om er een echte IGA van te maken? Blijkbaar is dit dilemma nog niet opgelost en zijn er nog steeds verhitte debatten gaande over wat wel en niet gedefinieerd moet worden als een "Italiaanse Grape Ale" en wat niet. Vandaar het idee om de kwestie te bagatelliseren met een karakterbier dat volgens de richtlijnen misschien in de beruchte categorie zou kunnen vallen, maar in werkelijkheid, naar Ritual Lab's mening, dit niet volledig weerspiegelt zoals het is gecodificeerd. Dit is hoe Italian Uncommon Ale werd geboren; een product dat moeilijk in een bepaalde stijl past, waardoor ze al hun creativiteit konden uiten en hun mening over de kwestie konden geven. Barleywine met een alcoholpercentage van 13,5%, 12 maanden gerijpt in Gin-vaten met toevoeging van rozijnen in Ritual Lab's Formello-kelder. De vrijwel afwezige carbonatatie, het totale gebrek aan schuim, het hoge alcoholgehalte, maar vooral de duidelijke tonen van druiven en gedroogd fruit, zorgen ervoor dat het meer op een passitowijn lijkt dan op een echt bier. Om optimaal van een dergelijk product te kunnen genieten, moet je enkele eenvoudige maar belangrijke regels respecteren, die dichter bij de wereld van wijn staan ​​dan bij die van bier: Serveertemperatuur: 15 graden, serveerhoeveelheid: 90/120 ml.

Ritual Lab – Papanero: Cognac XO Barrel Aged

9,39
Ritual Lab presenteert de tweede creatie die uit hun kelder komt; Deze keer werd de Papanero verfraaid door een passage van 9 maanden in ex Cognac XO-vaten die hem een ​​nieuwe look gaven. Bijna geen koolzuur, geen schuim, meer een versterkte wijn dan een bier: Weelderig, elegant en complex.

Ritual Lab – Papanero: Laphroaig Barrel Aged

9,39
Russian Imperial Stout gerijpt in Laphroaigvaten. Donker, troebel, geturfd.

Ritual Lab – Self Examination: Maple Syrup & Bourbon BA

9,39

Deze gerstewijn van Ritual Lab is deels gerijpt in bourbonvaten en deels in ahornsiroopvaten. Daarna is hiervan een blend gemaakt om een unieke ervaring te creëren.

Ritual Lab/ Lervig – Made by Human: Bourbon BA Dark Barleywine

9,39
Een donkere Barleywine, 14 maanden lang gerijpt in Bourbonvaten.

Ritual Lab/ Reservoir Dogs Brewery – Bona Nox

9,39
Imperial Porter, 14 maanden gerijpt in Bourbon vaten met Piran zoutbloemen.

Salama Brewing Co. – Bloody Geezer

7,09
Een tropische bastaard van een beest. Een zure explosie van mango, passievrucht, bloedsinaasappel & vanille.