Adroit Theory – Rise Up (Ghost 947)
?rpus Brewing Co. – TDH Nelson x Rakau x Citra x Mosaic DIPA
Spartacus Brewing – Oversight
Brouwerij Lost – The Heart
De harten van Brouwerij Lost kloppen sneller en luider voor hop. Geniet van deze sappige, fruitige NEIPA. Hij is gemaakt met de scherpste Citra CRYO-hop die ze konden bemachtigen en ze hebben er ook wat El Dorado- en Mosaic-hop in gelaagd. Het hart smaakt naar een tropische fruitexplosie waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen.
Bereta Brewing Co. – Fistful of green
Azvex – Islands of Stability
Mad Scientist – Biscuit Behemoth
White Dog/Radical Way Brewing – Traveler
White Pony Microbrewery – Endless Horizons
Boekweit-gerstwijn met een amberkleur, geladen met Columbus en Cascade hop. De volle body laat je kennismaken met complexe tonen van exotisch fruit, karamel, kandijsuiker, harsen, jam, donker- en lentefruit en honing. Een complexiteit die leidt tot een afdronk van zeldzame diepte. Uitstekend bij lang gerijpte kazen.
Bronckhorster Brewing – James Blond
Bosteels – Tripel Karmeliet
Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen naar een authentiek bierrecept uit 1679 afkomstig uit het voormalig Karmelietenklooster in Dendermonde. Dit recept is meer dan 300 jaar geleden geschreven en beschrijft het gebruik van drie soorten graan: tarwe, haver en gerst. De naam Tripel karmeliet verwijst dus zowel naar de oorsprong als naar de hergisting op fles. Uit de vele proefbrouwsels van meergranentripels die in de jaren ’90 in onze brouwerij werden uitgevoerd, blijkt dat de bijzondere historische combinatie van de 3 graansoorten nog steeds de ideale melange blijft.
Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (Bourbon)
434 dagen gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill en Buffalo Trace. Zoete geuren van Bourbon en een goed afgeronde smaak van vanille en gedroogd rood fruit maken deze spectaculaire Pastry Stout compleet. En wat een verwennerij is het! Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.
Salama Brewing Co. – Neo-Elektro
Salama Brewing Co. – Neon Beast
Salama Brewing Co. – Bloody Geezer
Equilibrium/ Electric Brewing Co. – Savages & Savants
Equilibrium en Electric Brewing Co. zijn begonnen met een basis van rauwe tarwe, tarwevlokken en havervlokken voordat ze hun absoluut grootste hopverhouding tot nu toe van Citra, Strata en Galaxy toevoegden. Een elektrisch geel schenkend, begroet een intens hoparoma je met smaken van krachtige citrus, stukjes ananas op siroop en een assortiment meloenen met een crèmeachtig mondgevoel. Gedurfde en diepe smaken veranderen in een romige afdronk met een prachtige expressie van Equilibriums #EQjuice-afdronk.
Equilibrium/ Mortalis Brewing Company – Humulus²
Humulus² begint met een Citra Lupomax whirlpool en een Citra T90, Citra Lupomax, Eclipse en Strata dry hop. Heldere aroma's van sinaasappelsap, ananas en passievrucht openen zich voor een achtbaanrit van sinaasappelroom, fruitcocktailbekers, mandarijnsorbet, multivitamine, stukjes ananas en gekonfijte limoen. De taaie, rijpe fruitsmaken worden in evenwicht gehouden door een hoppige bite en een regenboogmeloen #EQjuice-afdronk.
Equilibrium – Fractal Citra/Galaxy
Bereta Brewing Co. – The Space Program
Bereta Brewing Co. – Turn the V into M
Fermenterarna – Fresh Harvest Citra
Fermenterarna – Burger Burger
Fermenterarna – Release the Beast
Ophiussa – Anathema
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!