Bereta Brewing Co. – Turn the V into M
Fermenterarna – Fresh Harvest Citra
Ophiussa – Anathema
Anathema is Ophiussa's tweede versie van de hevig gefruite Sour IPA-stijl en daarmee hebben ze geprobeerd een nog harmonieuzere omgeving tussen hop en fruit te creëren. Ze hebben de hoeveelheid Double Dry-Hop verhoogd tot 20 g/L, evenals het percentage hop dat biotransformatie ondergaat. Ze hebben Citra en Loral geselecteerd om een citrus- en bloemenprofiel te verkrijgen dat volgens hen perfect past bij de aardbei en bosbes. Om het aromatische boeket af te sluiten heeft Ophiussa besloten om vanille uit Madagaskar toe te voegen wat die warme knuffel geeft om 2023 knallend af te sluiten!
Fermenterarna – Late Nights Light
Fermentage/ Dois Corvos – Bloc Party
Trillium Brewing Co. – Big Bird
Trilliums "Small Birds" zijn een serie pale ales die experimenteren met combinaties van aanvullende granen en hopvariëteiten om seizoensgebonden, sessiebare pale ales te creëren. Big Bird is een voortzetting van enkele van deze experimenten in een versterkte Double IPA-vorm. Big Bird, een van de meest hoppige bieren die ze tot nu toe hebben gemaakt, bevat een nieuwe kenmerkende hop. Deze nieuwe hop geeft Big Bird een intense neus die de zintuigen prikkelt met aroma's van limoen, overrijpe papaja en pittige citrus. Smaken van ananas en pittige grapefruit worden in evenwicht gehouden door een lichte body en een vochtige, harsachtige afdronk. Opgepompt met een hop-voorwaartse smaak... Er is een nieuwe vogel in de stad, en deze clucker is groot!
Fermenterarna – Citra in Love: Riwaka
Hop Butcher for the World – Loophole Technicality
Ä€rpus Brewing Co. – QDH Waimea x NZ Cascade x Nelson x Citra TIPA
Bereta Brewing Co. – Claim to Fame
Fermenterarna – See You by the Cranes
Fermenterarna – Fresh Harvest Mosaic
Fermenterarna – Humlekotten
Ophiussa – Benediction
Ophiussa droomde er al een tijdje van om een assortiment bieren in hun portfolio te introduceren met hun twee favoriete ingrediënten: hop en fruit. Dit is de realisatie van die dromen: Hevig gefruite Sour IPA's! Ophiussa begint met het brouwen van een New England DIPA zonder enige toevoeging van hop in de warme fase en dus vrijwel zonder bitterheid. Ze verzuren het wort met hun lactobacilluscultuur en fermenteren het met hun New England IPA-gist. Tijdens en na de gisting Dubbel Dry-Hoppen ze het met Mosaic en Motueka en na een periode van rijping introduceren ze 20% fruit (Perzik, Guava & Passievrucht) dat ze niet laten gisten om ervoor te zorgen dat de aromaten van het fruit behouden blijven, trouw aan de ware smaak. Voilà !
Trillium Brewing Co. – Fort Point
Trillium Brewing Co.'s kenmerkende American Pale Ale balanceert het lichte, frisse, moutige karakter met een overvloed aan van hop afgeleide aromaten en smaken door het gebruik van Citra en Columbus. In de geurige neus zit frisse citrus, tropisch fruit en perzik. Gedurfde smaken van ananas en mango mengen zich met bedompte tonen van pittige citrus en verse dennennaalden. Met het zachte mondgevoel, de zachte bitterheid en de droge afdronk is Fort Point Trilliums dagelijkse drinker.
Other Half Brewing Co. – Comfort Hops
Laten we het niet te gek maken, soms heb je gewoon die combo nodig die het altijd goed doet. Galaxy, Citra en Mosaic zouden het voor elkaar moeten krijgen om in de comfortzone te blijven. Je weet wel, klassieke combo's. Other Half heeft een aantal van hun meest betrouwbare hopsoorten gecombineerd met een van hun meest betrouwbare basisrecepten.
Other Half Brewing Co. – Out for Trout
Other Half Brewing Co. – Ticker Shock
Other Half Brewing Co. – All Nelson Everything
All Nelson Everything is een Imperial IPA. Other Half Brewing Co. heeft het genoegen om rechtstreeks samen te werken met een nieuwe hopboerderij in Nieuw-Zeeland en hierdoor hebben ze betere toegang tot geweldige hopsoorten zoals Nelson Sauvin dan ooit tevoren. Hierdoor konden ze All Nelson Everything maken.