Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.
Bekijk winkelwagen “Bevog Brewery – AISLA” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Rock City/ De Molen – Buried Treasure
€6,89
Imperial Oatmeal Stout met kokosvlokken en vanillestokjes. Samenwerking met De Molen.
Alcohol Percentage |
16.00% |
---|---|
Brouwerij |
De Molen, Rock City |
Inhoud |
44 |
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Donker & Rijk |
Verpakking |
Blik |
Op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Rock City
Rock City is in hun eigen keuken met bierbrouwen begonnen. Op een gegeven moment was de ambachtelijk gebrouwen tripel zo goed dat ze deze met de Amersfoorters wilden delen. Thuisgebrouwen bier mag je niet verkopen, dus was er maar één oplossing; een brouwerij vinden om hun speciaalbier te brouwen.
Artikelnummer:
8718868889003
Categorieën: Speciaalbier, Imperial, Porter & Stout, Stout
Gerelateerde producten
Durs – Tonka Stout
€4,49
Deze eenmalige brouw is verre van braaf; Het is de goede balans van zoete accenten en donkere moutsmaken, zonder zijn speelse karakter te verliezen. De bonen uit Zuid-Amerika voegen een vleugje mysterie toe aan deze stout. Je proeft hints van vanille, kaneel, amandel, koffie en rum, waardoor dit bier stoutmoedig en eigenzinnig is. Een perfecte metgezel voor de donkere dagen.
Mannenpap – Black Oxx
€3,59
Ārpus Brewing Co./ Nerdbrewing – Coconut x Vanilla x Maple Imperial Stout
€7,59
Nerdbrewing is een kleine brouwerij uit Malmö, Zweden, gesticht in 2015, vooral bekend vanwege hun stouts. Dus natuurlijk moest Ārpus met ze samenwerken om een Imperial Stout te maken - Ze brouwden een gedurfde stout en voegden toen vanille, ahornsiroop en kokosnoot toe om er een vloeibaar dessert van te maken.
Jackie O’s Brewery – Bourbon Barrel Dark Apparition
€16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.