Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de ‘Spot’, maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. “Money cannot buy happiness, it’s true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!”
Mad Scientist – Beeznuts
€21,79
Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de ‘Spot’, maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. “Money cannot buy happiness, it’s true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!”
Alcohol Percentage |
13.00% |
---|---|
Brouwerij |
Mad Scientist |
Inhoud |
50 |
Land van Afkomst |
Hongarije |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Mad Scientist
Krankzinnigheid uit Boedapest: Mad Scientist daagt bijna alles uit wat je weet over bier. Altijd foutloos, altijd gewaagd, nooit saai. Niet altijd zakelijk, maar elke keer de lat hoog leggend voor zichzelf, omdat Mad Scientist echt gelooft in het cliché: 'De manier waarop je één ding doet, is de manier waarop je alles doet.'
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Mede, Overig, Pastry, Porter & Stout, Stout
Gerelateerde producten
De Struise Brouwers/ Deca Brouwerij – Cuvée Delphine
€5,49
Dit bier ontleent zijn naam aan Delphine Boël, de onwettige dochter van koning Albert II. Ze heeft gestreden om erkenning in zowel haar professionele als privéleven, dus De Struise Brouwers hebben besloten dat ze een eerbetoon verdient dat past bij een prinses. Cuvée Delphine is hun Black Albert, zorgvuldig gerijpt op Four Roses bourbonvaten gedurende 12 maanden. Mevr. Boël heeft Struise vriendelijk toegestaan haar kunstwerken te gebruiken voor het label, wat voor zich spreekt. In een zee van ziekelijk zoete en zware op bourbon gerijpte stouts, wilde Struise dat Cuvée Delphine schitterde als een toppunt van evenwicht en terughoudendheid. Alleen met een basisbier zo krachtig als Black Albert konden ze het rijpingsproces laten schitteren. Noten van eikenhout en lichte vanille gaan buitengewoon goed samen met de bekende tonen van koffie en bruine suiker van de Black Albert. De ingetogen alcohol bindt alles samen in een weelderige, zachte ervaring. Cuvée Delphine zal je bevrijden.
Huyghe – Delirium Blond Barrel Aged (2022)
€24,69
Kees – Barrel Project Bourbon & Islay
€4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.
Jackie O’s Brewery – Bourbon Barrel Dark Apparition
€16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.
Frau Gruber – 5th Anniversary Imperial Stout
€26,09
De grootste Imperial Stout die Frau Gruber tot nu toe heeft gebrouwen! Enorme hoeveelheid geroosterde mouten, eiwitmouten en een productietijd van bijna 18 uur in het brouwhuis? Het werd vervolgens gefermenteerd met een mix van Frau Gruber's twee favoriete ESB-soorten en meer dan 23 maanden gerijpt in superzeldzame vanille-bourbonvaten. Pure decadentie!???