Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.
Bekijk winkelwagen “White Pony Microbrewery – When Dreams Become Illusions” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Terug naar producten
Het Speciaalbier verrassingspakket
€24,95 – €44,95
Frontaal – Out in the Open BA
€6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.
Brouwerij |
Frontaal |
---|---|
Alcohol Percentage |
11.00% |
Inhoud |
33 |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Land van Afkomst |
Nederland |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Frontaal
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.
Gerelateerde producten
Jackie O’s Brewery – Neapolitan Bourbon Barrel Dark Apparition
€19,19
LERVIG – All I Want for Christmas 2023 by Rackhouse
€19,59
"Een Barrel Aged advocaat stout", brouwjaar 2023. Een blend van 3 stout batches die 12-18 maanden hebben gerijpt in Makers Mark, Jack Daniel's en Heaven Hill vaten. Romig, dik en aangenaam zoet: Lervig's variant op een klassieke kerstdrank met bourbon, kaneel en vanille met een vleugje nootmuskaat. Het lijkt op gesmolten vanille-ijs met kerstkruiden.
Bevog Brewery – AISLA
€14,09
Jackie O’s Brewery/ Hoof Hearted Brewing – King Size Bunk Beds
€19,19
Frau Gruber – 5th Anniversary Imperial Stout
€26,09
De grootste Imperial Stout die Frau Gruber tot nu toe heeft gebrouwen! Enorme hoeveelheid geroosterde mouten, eiwitmouten en een productietijd van bijna 18 uur in het brouwhuis? Het werd vervolgens gefermenteerd met een mix van Frau Gruber's twee favoriete ESB-soorten en meer dan 23 maanden gerijpt in superzeldzame vanille-bourbonvaten. Pure decadentie!???