Brouwerij Equilibrium is een onafhankelijke brouwerij met proeflokaal, biertuin, BBQ-programma en verkooppunt in New York.
Zij combineren wetenschappelijke principes met hun liefde voor craftbier en delen dit graag met anderen. Ze brouwen wat ze zelf willen drinken en delen dat graag met jou! Met het juiste craftbier wordt een normaal moment een bijzondere gebeurtenis!

Experience Equilibrium – Beer Balanced by Science.

Equilibrium – dHop2

9,09
dHop2 is een DIPA die de wisselwerking onderzoekt tussen Equilibriums bier stam en een intensieve Mosaic- en Citra-hoprekening die vier keer in het creatieve proces is verweven. Het schenkt een zeer troebele mandarijnkleur, waarbij tonen van sinaasappelsap (met vruchtvlees) en aards gras vrijkomen. De smaak is zeer harsachtig, vochtige citrusvruchten, dennensap, met een taai mondgevoel en een stevige, puntige bitterheid.

Equilibrium – Energy Equals

8,79
Energy Equals is een begeleidend bier van MC². Het maakt de vergelijking compleet. Equilibrium begint met MC² als basis en integreert het goed ontvangen proces dat ze graag de ‘Energy Dry Hop’ noemen, wat dit bier een intense helderheid en smaak geeft. Energy Equals heeft verbeterde smaakkenmerken van mango, ananas, citrus en abrikoos. Met de nieuwe techniek merken ze een veel dieper smaakprofiel op, terwijl de smaak extreem helder en lichter van smaak is. Het is extreem verbrijzelbaar met Equilibriums EQ-sapafwerking.

Equilibrium – Fluctuation

8,59
Fluctuaties van de zon slingeren plasmadeeltjes naar de aarde en creëren het dramatische schouwspel dat bekend staat als de Aurora Borealis. Fluctuation is Equilibriums 8,1% DIPA die heldere tropische tonen van passievrucht, mango, ananas en lychee vrijgeeft met een onderstroom van sorbet en room. Fluctuation smaakt zeer harsachtig en tropisch met een assertieve maar toch zachte bitterheid en hun #EQjuice-afdronk. In Fluctuation is de Aurora Borealis te zien, geïllustreerd door lokale kunstenaar Julia Green.

Equilibrium – Fractal Citra/Galaxy

8,29
Fractal Citra/Galaxy schenkt hazy-strogeel, waarbij aroma's van passievrucht, perzik, guave en tropisch fruit vrijkomen. De smaak is een taaie en romige tropische smaak, ondersteund door een stevige maar ronde bitterheid.

Equilibrium – MC²

8,29
MC² is de grote broer van Photon. Equilibrium heeft de sprongsnelheid van Photon letterlijk in het kwadraat genomen. Deze DIPA is hun eerbetoon aan de verbazingwekkende relatie tussen energie en massa, evenredig aan de snelheid van een foton in het kwadraat. Hij schenkt een hazy mandarijnkleur en geeft heldere tropische tonen van mango, ananas en abrikoos vrij. MC² smaakt naar sappig mangosap boordevol taaie hopharsen. Met 8,0% is hij zeer drinkbaar; Wees voorzichtig, deze kan je besluipen.

Equilibrium – Ohm

9,59
De wet van Ohm is de basiswet van elektriciteit. Een Ohm (in schema weergegeven met de Griekse letter "Ω") definieert de weerstandseenheid tussen twee punten in een geleider. Het aanbrengen van 1 volt zal 1 ampère voortduwen, wat resulteert in beweging van een elektrische lading. Voor de volgende oplage in Equilibriums serie waarin alles op elektrisch gebied wordt onderzocht; Gebruikte Equilibrium Citra, Belma en Galaxy met een zware tarwe- en haverbasis. Ohm schenkt elektrisch geel met heldere tonen van papaja, passievrucht, lychee, diverse citrusvruchten, perzikschillen en limoengroene Sixlets-snoepjes. De afdronk is helder met een romig mondgevoel en een prachtige pop van #EQjuice. De 10% ABV is goed verborgen, waardoor je je circuits gemakkelijk kunt overbelasten met te veel slokjes. Geniet ervan op de bank bij “Ohm”.

Equilibrium/ Electric Brewing Co. – Savages & Savants

9,09
Equilibrium en Electric Brewing Co. zijn begonnen met een basis van rauwe tarwe, tarwevlokken en havervlokken voordat ze hun absoluut grootste hopverhouding tot nu toe van Citra, Strata en Galaxy toevoegden. Een elektrisch geel schenkend, begroet een intens hoparoma je met smaken van krachtige citrus, stukjes ananas op siroop en een assortiment meloenen met een crèmeachtig mondgevoel. Gedurfde en diepe smaken veranderen in een romige afdronk met een prachtige expressie van Equilibriums #EQjuice-afdronk.

Equilibrium/ North Park Beer Co. – Physics in the Park

9,09
Materie, beweging, ruimte, tijd, krachten en energie…. Equilibrium verdiept zich in alles wat met natuurkunde te maken heeft voor hun eerste DIPA-samenwerking met North Park Beer Co. uit San Diego: Physics in the Park. Na een moutrekening van voornamelijk 2 rijen, gebruikten ze een volledige Idaho 7 whirlpool met een Citra, Citra Lupomax, Eclipse, Motueka en Nelson dry hop. Aroma's van Sunny D, ananasstukjes op siroop en gele starburst worden gecombineerd met uitgebalanceerde smaken van mandarijn, passievrucht, heldere limoen, ananassap en fruitrolletjes met laagjes vochtige hoppige grassigheid, gemengde complexe bessen en een vleugje witte druif. Genoeg smaken om de ruimte-tijd te buigen en de smaakpapillen op de best mogelijke manier te vervormen, Physics in the Park komt samen met een romige textuur boordevol Equilibriums regenboogmeloen.

Equilibrium/ Outer Range Brewing – Orographic Effect

9,09
Na een 2-row (gerst) en tarwebasis gebruikten Equilibrium en Outer Range Brewing een Citra Lupomax whirlpool en een Galaxy, Motueka, Riwaka en Eclipse dry hop. Hazy geel schenkend, begroeten aroma's van zoet fruit en diverse citrusvruchten je voorafgaand aan een hoppige uitbarsting van sinaasappelmarmelade, stukjes mango, aardse, vochtige dennen, gras en partjes limoen.