Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.
Bekijk winkelwagen “Azvex – Strategic Reserve 2” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 37
€7,19
Deze nieuwe Barrel Aged Serie No. 37 is in de basis een Imperial Brown Porter die Bronckhorster 11 maanden heeft laten rijpen op Invergordon (Whisky) vaten. Het basisbier heeft van origine al een erg mooie kruidige afdronk, met tonen van caramel en zongedroogd fruit. Door de vatrijping op deze mooie Schotse Whisky vaten krijgt het bier een mooie Whiskygeur en -smaak mee. Daarnaast tref je ook tonen aan van vanille en een klein beetje turf.
Alcohol Percentage |
12.00% |
---|---|
Brouwerij |
Bronckhorster Brewing Company |
Inhoud |
33 |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Land van Afkomst |
Nederland |
Verpakking |
Fles |
Op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Bronckhorster Brewing
Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen ze door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen ze verhalen oproepen over personen en plaatsen, die hen hebben geïnspireerd en die hun banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.
Artikelnummer:
8720165163229
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Imperial, Porter, Porter & Stout, Whisky
Gerelateerde producten
Brouwerij Halve Tamme/ Klere Boght – Abellanis
€9,09
Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 32
€6,89
Kees – Barrel Project Bourbon & Islay
€4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.