Het nieuwe bier in Bronckhorsters Barrel Aged Serie, #36 is Bronckhorsters Angus Tripel die ze voor 10 maanden hebben laten rijpen op Heaven Hill (Bourbon) vaten. Aan dit bier hebben ze gerookte jalapeño en kaneel toegevoegd. Waar je juist wat scherpte zou verwachten, is het tegendeel waar. Een heerlijk krachtig bier met een vol aromatische en kruidige afdronk.
Bekijk winkelwagen “Bevog Brewery – AISLA” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 36
€6,99
Het nieuwe bier in Bronckhorsters Barrel Aged Serie, #36 is Bronckhorsters Angus Tripel die ze voor 10 maanden hebben laten rijpen op Heaven Hill (Bourbon) vaten. Aan dit bier hebben ze gerookte jalapeño en kaneel toegevoegd. Waar je juist wat scherpte zou verwachten, is het tegendeel waar. Een heerlijk krachtig bier met een vol aromatische en kruidige afdronk.
Alcohol Percentage |
12.00% |
---|---|
Brouwerij |
Bronckhorster Brewing Company |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
Nederland |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Bronckhorster Brewing
Hoofdbrouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam dat recepten ontwikkelt om bieren van hoge kwaliteit te produceren. Dit doen ze door alleen te werken met de beste ingrediënten. Het team streeft ernaar om bieren te brouwen met unieke smaken. Via deze smaken willen ze verhalen oproepen over personen en plaatsen, die hen hebben geïnspireerd en die hun banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.
Artikelnummer:
8720165163212
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Tripel
Gerelateerde producten
Bronckhorster Brewing – Angus Triple
€3,49
Deze hoppige, soepele maar echter verraderlijke Tripel, is er eentje van de oudere garde. Dit is een van Bronckhorster’s eerste bieren die ze in hun brouwketels hebben gebrouwen.
De naam refereert naar de Angus-koe van Bronckhorster’s buren! Als je bij hen een biertje op het terras drinkt, zul je hem ongetwijfeld zien grazen.
Westmalle – Westmalle Tripel
€3,09
Voor het eerst gebrouwen in 1934 en het recept is sinds 1956 niet veranderd. Het is gemaakt met bleke kandijsuiker en heeft een zeer bleke kleur, geproduceerd uit een puree van lichte pilsenermouten. Styrian Goldings-hop wordt gebruikt in combinatie met enkele Duitse variëteiten en de klassieke Saaz-pilsenerhop. Na een lange nagisting wordt de Tripel Westmalle gebotteld met een dosis suiker en gist. Dit bier blijft na verloop van tijd goed op fles en lijkt met de jaren zachter te worden.
Trappistenbrouwerij de Kievit – Zundert 8
€3,19
Zundert 8 is een kastanjekleurig bovengistend bier met nagisting op fles. Het bevat 8% alcohol. De Kievit heeft gekozen voor een bier dat ze ‘een beetje weerbarstig’ noemen. Dat wil zeggen, Zundert 8 is een bier dat je de tijd moet geven om daadwerkelijk te doorgronden. Dit trappistenbier heeft een veelbelovende geur met een zweem van kruiden en specerijen. In de aanzet is Zundert 8 bloemig en iets zoet. Geef het bier wat tijd en het karakter evolueert van licht karamel naar een mooie en droge hopbitterheid. In de lange afdronk vloeien de bitters samen met een aangename kruidigheid op de achtergrond.
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Tahiti
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Tahitiaanse vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!