Oso Brew / Amundsen – Bjørn to Be Wild

7,19
Een hele lekkere Collab met Amundsen heeft deze Sour - Fruited Berliner Weisse opgeleverd. Ga hier maar eens even goed voor zitten, want dit wordt genieten!

Schneider Weisse – Original (TAP07)

2,69
Voor echte witbierkenners is het de kunst van het brouwen in zijn puurste vorm: "Original" - het traditionele witbier dat sinds 1872 ongewijzigd wordt gebrouwen volgens het originele recept van Georg I. Schneider. Van een diepe amberkleur, harmonisch uitgebalanceerd en sterk. Zo smaakt Beieren. En dat is ook hoe thuiskomen smaakt - zowel binnen het comfort van je eigen vier muren als aan je gezellige "Stammtisch".

Witbier of Weizen bier koop je online bij BIER&VLEES.

Witbier is een verfrissend fruitig, lichtzuur bier vaak gebrouwen met koriander en curacaoschillen (sinaasappelschillen). Witbier is een eeuwenoude bierstijl, maar onlosmakelijk verbonden met Pierre Célis, die de bierstijl halverwege de vorige eeuw redde van de ondergang en met Hoegaarden Witbier weer op de kaart zette.
Nu is Witbier weer een veel gedronken en gewaardeerde bierstijl, zeker in de zomer. Verwar Witbier niet met de Duitse bierstijl Weizen.Witbier is gebrouwen met ongemoute tarwe en er worden kruiden toegevoegd, die de frisse smaak geven, Weizen is gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot met gemoute tarwe en kent geen toevoegingen.