Toont alle 5 resultaten

Toon zijbalk
Nieuw
Schneider Weisse - Hopfenweisse
Sluiten

Schneider Weisse – Hopfenweisse (TAP05)

3,09

Hoppig, maar bloemig, bitter en vol, en toch met een zoet moutig aroma – zo veelzijdig kan witbier eigenlijk zijn. Een waar genot op de speciale Schneider manier! En als het om pittige gerechten of verfijnde chocolaatjes gaat, ontketent de ‘Hopfenweisse’ niet minder dan een aangename beving van de zintuigen.

Sint Bernardus - Tokyo
Sluiten

Sint Bernardus – Tokyo

2,99

St.Bernardus Tokyo. Sounds familiar? Dat kan kloppen, want in 2012 lanceerden ze inderdaad al een éénmalig brouwsel naar aanleiding van de opening van het eerste St.Bernardus thema café in de Japanse hoofdstad. Acht jaar na datum kan je opnieuw een St.Bernardus Tokyo proeven, mét een nieuwe receptuur!

Voor het artwork van blik deden ze een beroep op de jonge, Belgische illustrator Jonas Devacht. Het is een impressie van het Japanse nachtleven in de iconische straten van Kanda, de wijk waar ‘Brasserie St.Bernardus’ gelegen is.
St.Bernardus Tokyo is een ongefilterd bier, gebrouwen met een flinke hoeveelheid tarwe en het bevindt zich ergens in het speelveld tussen een witbier en een saison.