Toont alle 18 resultaten

Toon zijbalk
Big Belly - Liquid Dessert no11
Sluiten

Big Belly Brewing – Liquid Desserts #11

4,99

De Liquid Desserts #11 van Big Belly Brewing is een Pastry met een alcoholpercentage van 8%. Dit bier heeft een donkerbruin kleur. In de neus ervaar je tonen van tonka bonen. Deze Liquid Desserts #11 heeft een volle smaak met een lange afdronk. Je proeft een aantal toetsen van banaan en koffie. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.

Moersleutel - Graxx
Sluiten

De Moersleutel – Graxx

5,49
De Graxx van De Moersleutel is een Pastry met een alcoholpercentage van 9%. Dit bier heeft een zwarte kleur. In de neus ervaar je tonen van zoetig. Deze Graxx heeft een rijke smaak met een zoete afdronk. Je proeft een aantal toetsen van koffie en marshmellow. Dit blik heeft een inhoud van 440 CL.
Deer Bear - Bistro peanut butter coffee latte
Sluiten

Deer Bear – Bistro: Peanut butter Coffee Latte

6,49
De Bistro: Peanut butter Coffee Latte van Deer Bear is een Pastry met een alcoholpercentage van 11%. Dit bier heeft een zwarte kleur. In de neus ervaar je tonen van koffie. Deze Bistro: Peanut butter Coffee Latte heeft een rijke smaak met een zoete afdronk. Je proeft een aantal toetsen van vanille en chocolade. Dit grote blik heeft een inhoud van 500 CL.
Sluiten

Hop Hooligans – Melting Pot: High Vanilla Oak Chips

7,89

De Melting Pot: High Vanilla Oak Chips van Hop Hooligans is een Pastry met een alcoholpercentage van 12,5%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van vanille. Deze Melting Pot: High Vanilla Oak Chips heeft een rijke smaak met een zoetige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van hout en vanille. Dit grote blik heeft een inhoud van 500 CL.

Caramel Fudge Stout
Sluiten

Kees – Caramel Fudge Stout

3,99
De Caramel Fudge Stout van brouwerij Kees is een stevige en smaakvolle Imperial Stout. Wij noemen dit een Pastry Stout, omdat het een vloeibaar toetje is! De aroma’s van pure hocolade en karamel doen je denken aan een lekker dessert!
Sluiten

Kees – Vanilla Sky

3,69
De Vanilla Sky van Kees is een Pastry met een alcoholpercentage van 12%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van vanille. Deze Vanilla Sky heeft een rijke smaak met een zoete afdronk. Je proeft een aantal toetsen van vanille en chocolade. Dit blik heeft een inhoud van 330 CL.
Nieuw
Tiny Rebel - Super Hero Landing
Sluiten

Tiny Rebel – Super Hero Landing

5,79

Zoete, rijke, fluweelzachte pure chocolade met een zoute karamel en popcorn finish.

Nieuw
UIltje - Grandson #1
Sluiten

Uiltje – Grandson #1

3,49
Opa is op een drankcruise in Cancun geweest en oma heeft er nooit echt ene reet om gegeven, waardoor kleinzoon in de sh * t komt te zitten. Geen paniek, want die jongen doet wat elke slimme kerel zou doen – hij organiseert zijn eigen feestje met een Wentelteefjes thema! Flipping Bitches voor de niet Nederlanders. Een beetje kaneel, een beetje vanille – wie heeft er oude mensen nodig als je zo bier kunt brouwen ?!
Walhalla - Gymir Strikes Back
Sluiten

Walhalla – DAEMON #12 MOLOCH

4,29

De DAEMON #12 MOLOCH van Walhalla is een Stout met een alcoholpercentage van 10%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van geroosterde koffiebonen. Deze DAEMON #12 MOLOCH heeft een complexe smaak met een zoetige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van chocolade en koffie. Dit blik heeft een inhoud van 330 CL.

Sluiten

Walhalla – DAEMON #9

3,79

De DAEMON #9 van Walhalla is een Stout met een alcoholpercentage van 10%. Dit bier heeft een donkerbruine kleur. In de neus ervaar je tonen van gerookte mokka. Deze DAEMON #9 heeft een complexe smaak met een rokerige afdronk. Je proeft een aantal toetsen van chocolade en laurier. Deze fles heeft een inhoud van 330 CL.