Azvex – Lion Mane Haircuts

5,47

Lion Mane Haircuts van Azvex Brewing uit Engeland is een double IPA gebrouwen met Citra & Nelson Sauvin hop. De Citra geeft tropische tonen en de Nelson Sauvin geeft de typische tonen van witte bessen en wijndruiven.

Cloudwater Brewing – New New Normal

6,44
Weet iemand van ons nog echt wat normaal is? Als we dat ooit wisten.. Deze DIPA biedt in ieder geval iets waarop je kunt vertrouwen, voortbouwend op de smaken van Cloudwater's populaire DDH IPA New Normal. Citra zorgt voor een sappige basis van mango en mandarijn, terwijl Strata de karakteristieke bloei van tropisch fruit en scherp kruid toevoegt.

Equilibrium / Great Notion Brewing – Juice = Juice

9,74

De smaak volgt, met een jumbo medley van eilandvruchten en een vleugje bedompt. Je zult een milde bitterheid opmerken, een kussenachtig mondgevoel halverwege en een zachte, sappige afdronk aan het einde, waardoor het extreem uitgebalanceerd en drinkbaar is.

FLOEM – Hazy Eyes

4,87
DIKKER, VOLLER EN FRUITIGER DAN OOIT TEVOREN!

Folkingebrew – Chapter XXV

5,02

De 25e Folkingebrew release met een ‘klassieke’ hop combinatie voor New England style IPA’s. Met de hoppen Galaxy en Mosaic een duo dat elkaar goed aanvult behoren beiden tot de meest tropische, punchy hopsoorten die verkrijgbaar zijn.

Hop Hooligans – Angry Juice

5,09
Een hele dikke unit van 500ml! Mooie peper in de afdronk; durf jij het aan? 

Letra – Brew&Beyond

4,57
Dit bier viert de Europese bierexpeditie van LETRA. In maart 2022 brachten ze dit bier naar 11 landen met meer dan 8000 km. Ga met ons mee op deze reis.

Omnipollo/ Equilibrium – 18 Decillion

6,14
Omnipollo begon met een grote basis van haver en tarwe voor een LUPOMAX Idaho7 whirlpool en een geweldige Strata en Galaxy dryhop. 18 Decillion schenkt troebel geel met aroma's van 'Grove Stand' sinaasappelsap waarvan wordt genoten in een bos gemaakt van Starburst (voeg toe aan je bucketlist als je dit nog niet hebt meegemaakt). 18 Decillion heeft smaken waardoor je levendige kleuren ziet. Tropische meloen, kleverige sinaasappelschijfjes, grote papaya en passievruchttonen met een romig mangosorbet-element leiden tot een opeenhoping van weelderige regenboogmeloen #EQjuice. Hoewel het zacht en romig is, heeft dit bier explosieve smaken over een breed spectrum en vertoont het onze versie van een kunstenaarskleurenpalet door middel van hop.