Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Bevog Brewery – Hagger

15,49
Hagger is een blend van geselecteerde vatgerijpte gerstewijnen. Het complexe aroma en de smaak van gedroogd fruit, donkere en zoete karamel, vanille, kokosnoot, cacao, lichte gebrandheid en bessen is een product van een complexe brouwtechniek gecombineerd met de zorgvuldig gecontroleerde rijping in eikenhouten vaten. Het grootste deel is gerijpt op bourbonvaten en de rest wordt in andere gedistilleerde vaten gerijpt.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 36

6,99
Het nieuwe bier in Bronckhorsters Barrel Aged Serie, #36 is Bronckhorsters Angus Tripel die ze voor 10 maanden hebben laten rijpen op Heaven Hill (Bourbon) vaten. Aan dit bier hebben ze gerookte jalapeño en kaneel toegevoegd. Waar je juist wat scherpte zou verwachten, is het tegendeel waar. Een heerlijk krachtig bier met een vol aromatische en kruidige afdronk.

Bronckhorster Brewing – Barrel Aged Serie No. 39

7,19
Deze nieuwe aanwinst in Bronckhorster's Barrel Aged serie is hun eigen Angus Triple, 13,5 maand gerijpt in Woodford Reserve bourbon vaten. Waar deze tripel normaal een ABV van 8,5% heeft, tikt dit gouden Barrel Aged bier de 12% aan. In het bier vind je sterke smaken van bourbon en vanille, met een subtiele hint van kruiden en kokosnoot.

Central Waters – Brewer’s Reserve: Bourbon Barrel Stout

7,09
Deze imperial stout, het meest gewilde bier van de brouwerij, wordt tot in de perfectie gerijpt in eiken bourbonvaten. Zoek naar deze smakelijke traktatie met hints van bourbon en vanille met geroosterde boventonen die het gehemelte van elke fijnproever zullen bevallen. Serveer dit bier op keldertemperatuur uit een borrelglas en geniet van deze uitdrukking van Central Water's passie voor het brouwen.

De Dochter van de Korenaar – Sans Pardon Bourbon Barrel Aged

6,39

Bourbon Barrel Aged versie van Dochter van de Korenaar’s Sans Pardon: Een klassieke zware bitterzoete ‘Imperial Stout’ met een vleugje ‘Rooibos’, 11% vol. Sans Pardon is een van de zwaarste volmoutbieren van de brouwerij. Zwart als de nacht, met een romige schuimkraag. Het hoge alcoholgehalte complementeert de koffie- en chocoladeaspecten van het bier. De ‘Rooibos’ geeft het bier dat extra vleugje fruitigheid. Sans Pardon de lekkerste. Sans Pardon smaakt heerlijk bij pittige harde kazen.

De Struise Brouwers – Sint Amatus Reserva (2020)

4,19
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).

De Struise Brouwers/ Deca Brouwerij – Cuvée Delphine

5,49
Dit bier ontleent zijn naam aan Delphine Boël, de onwettige dochter van koning Albert II. Ze heeft gestreden om erkenning in zowel haar professionele als privéleven, dus De Struise Brouwers hebben besloten dat ze een eerbetoon verdient dat past bij een prinses. Cuvée Delphine is hun Black Albert, zorgvuldig gerijpt op Four Roses bourbonvaten gedurende 12 maanden. Mevr. Boël heeft Struise vriendelijk toegestaan haar kunstwerken te gebruiken voor het label, wat voor zich spreekt. In een zee van ziekelijk zoete en zware op bourbon gerijpte stouts, wilde Struise dat Cuvée Delphine schitterde als een toppunt van evenwicht en terughoudendheid. Alleen met een basisbier zo krachtig als Black Albert konden ze het rijpingsproces laten schitteren. Noten van eikenhout en lichte vanille gaan buitengewoon goed samen met de bekende tonen van koffie en bruine suiker van de Black Albert. De ingetogen alcohol bindt alles samen in een weelderige, zachte ervaring. Cuvée Delphine zal je bevrijden.

Flying Monkeys – Invictus 2017 Bourbon BA

44,69
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.

Frau Gruber – 5th Anniversary Imperial Stout

26,09
De grootste Imperial Stout die Frau Gruber tot nu toe heeft gebrouwen! Enorme hoeveelheid geroosterde mouten, eiwitmouten en een productietijd van bijna 18 uur in het brouwhuis? Het werd vervolgens gefermenteerd met een mix van Frau Gruber's twee favoriete ESB-soorten en meer dan 23 maanden gerijpt in superzeldzame vanille-bourbonvaten. Pure decadentie!???

Frontaal – Out in the Open BA

6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.

Huyghe – Delirium Black Barrel Aged (2022)

24,69
Delirium Black is een Belgische Strong Dark Ale. Het is een mix van Delirium Nocturnum en Delirium Christmas, die 9 maanden hebben gerijpt in eiken Buffalo Trace Bourbon vaten. Het resultaat is een kruidig en naar vanille ruikend sterk bier! Kleur en zicht: Amberkleurig bier gerijpt in eiken bourbonvaten gedurende 9 maanden. Geur: Vanille, alcohol, kruidig. Smaak: karamel, bourbon, vanille, een vleugje amandel. Nasmaak: alcoholisch, tonen van hout, zacht bitter.

Huyghe – Delirium Blond Barrel Aged (2022)

24,69
Kleur en zicht: Delirium Tremens, 9 maanden gerijpt in eiken bourbonvaten. Kleur: Golden Ale. Geur: Vanille, bourbon, fruit en kruidig. Smaak: een vleugje bourbon, kruidig, turbulent, amandel, vanille. Afdronk: warm, tonen van eikenhout, zacht kruidig

Jackie O’s Brewery – Bourbon Barrel Dark Apparition

16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.

Jackie O’s Brewery – Neapolitan Bourbon Barrel Dark Apparition

19,19
Russian Imperial Stout gerijpt in bourbonvaten en geconditioneerd op vanillebonen, cacao nibs en aardbeien.

Jackie O’s Brewery – Vanilla & Coffee Bean Bourbon Barrel Dark Apparition

16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Deze speciale batch werd gerijpt in bourbonvaten en geconditioneerd op vanillebonen en hele koffiebonen. Een echt decadent brouwsel dat bedoeld is om in je favoriete borrel te worden gegoten en de tijd krijgt om op te warmen van zijn donkere en koele rustplaats.

Jackie O’s Brewery/ Hoof Hearted Brewing – King Size Bunk Beds

19,19
Bourbon barrel aged Haverwijn gebrouwen met lactose en geconditioneerd op sinaasappelschil, vanille en amandelen. Gebrouwen in samenwerking met Hoof Hearted.

Jopen – Meesterstuk 2020 – Caramel Seasalt Brownie (Bourbon)

6,99

434 dagen gerijpt op bourbonvaten van Heaven Hill en Buffalo Trace. Zoete geuren van Bourbon en een goed afgeronde smaak van vanille en gedroogd rood fruit maken deze spectaculaire Pastry Stout compleet. En wat een verwennerij is het! Dit meesterwerk is gebrouwen ter ere van de beschermheilige van het Haarlemse Brouwersgilde. In de Middeleeuwen werd lidmaatschap van ambachtsgilden bereikt door een meesterwerk te creëren.

Jopen – Zwarte Ziel 2022 BA Bourbon & Whiskey Blend

5,99
Klaar voor een lange lijst vaten? Jopen heeft deze Imperial Smoked Porter gerijpt op Heaven Hill-, Wild Turkey-, Woodford Reserve-, Early Times- en Ben Nevis-vaten. Wild Turkey geeft deze melange sterke smaken van karamel, rozijnen en marsepein. Woodford Reserve geeft het een volle zoetheid van vanille en butterscotch. Tot slot ontdek je complexe tonen van chocolade, hout en turf. Proost, voor alle duistere zielen!

Kees – Barrel Project Bourbon & Islay

4,79
Deze stout heeft in totaal 27 maanden op vat gelegen. Een Imperial Rye stout die niet één maar twee keer in vaten heeft gerijpt. Eerst bracht het bier 14 maanden door in Laphroaig-vaten. Het bracht vervolgens 13 maanden door in George Dickel-vaten (bourbon) om het een heel bijzonder zacht karakter te geven.

Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022

6,69
Een Imperial Rye Stout 12 maanden gerijpt op Buffalo Trace vaten.

Mad Scientist – Beeznuts

21,79
Een mix van Bourbon Barrel Aged Imperial Stout en Bourbon Barrel-aged Mede met handgebrande pistachenoten en walnoot. Als directe opvolger van Sweet Spot brengt deze volgende release de zoet-honingachtige chocoladeachtige tonen van de 'Spot', maar voegt daar bourbonachtige vanille aan toe, samen met royaal toegevoegde en zorgvuldig geroosterde walnoten en pistachenoten. Mad Scientist hoeft het verhaal van deze Mede-Imperial Stout crossoverlijn niet te verkopen, want het is geen verhaal, het is de real deal en ze hopen dat je er net zoveel van zult genieten als zij. "Money cannot buy happiness, it's true what they say, but a Mad Scientist still got bills to pay, so I hustle every day!"

Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar

21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!

Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Tahiti

21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Tahitiaanse vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!

Ritual Lab – Self Examination: Maple Syrup & Bourbon BA

9,39

Deze gerstewijn van Ritual Lab is deels gerijpt in bourbonvaten en deels in ahornsiroopvaten. Daarna is hiervan een blend gemaakt om een unieke ervaring te creëren.