Rib-eye wordt gesneden uit het smalle ribstuk van een rund , door het vetrandje en de marmering is het een bijzonder malse smaakvolle steak. De wijze van uitsnijden bepaald wat voor cut vlees het wordt, zit de vleeskap om de ribeye dan is het cote du boeuf , zit het bot van de rib er nog aan dan is het een tomahawk.
Bekijk winkelwagen “Flat Iron – Arnhem Angus” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Uitverkocht
Ribeye Australië Black Angus
Rib-eye wordt gesneden uit het smalle ribstuk van een rund , door het vetrandje en de marmering is het een bijzonder malse smaakvolle steak. De wijze van uitsnijden bepaald wat voor cut vlees het wordt, zit de vleeskap om de ribeye dan is het cote du boeuf , zit het bot van de rib er nog aan dan is het een tomahawk.
Land van Afkomst |
Australië |
---|---|
Race |
Black Angus |
Gerelateerde producten
Graangevoerde Bavette – Australië
Bavette is de vang van het rund; ook wel vanglap of in het Engels flank(steak) genoemd. Vroeger wisten de slagers niet wat ze er mee aan moesten, en verdween dit mooie stukje vlees vaak in de gehaktmolen.
Dit stukje vlees is heel mooi van smaak en van deze 100% graangevoerde Black Angus uit Australië zo ontzettend mals; dat kun je met een lepel eten!
Angus Burgers – Arnhem Angus (2×125 gram)
€5,50
De Hamburger van kwaliteitsvlees gemaakt is het een traktatie , ze komen in allerlei soorten maar de hamburger van rund is toch het mooist. Waar de precieze oorsprong ligt wordt intens over gedebatteerd maar vond zijn doorbraak in 1830 toen Duitse immigranten het meenamen naar New York .
Bijna had het niet Hamburger geheten maar Liberty Steak omdat de Amerikanen tijdens de eerste wereldoorlog het niet konden verkroppen dat hun geliefde vlees een duitse naam droeg.