BIER&VLEES - Frontaal Foodpairing

BIER&VLEES - Frontaal Foodpairing

Hazebro's todd

Hazebro's Todd

frontaal

The great escape

steady as she goes

steady as she goes

BIER&VLEES en Frontaal werken samen

Heerlijke recepten bij heerlijk bier

Wij zijn al geruime tijd enorm fan van Frontaal. De Juice Punch is ook een van onze best verkochte producten, en terecht! Maar wat is er nou mooier dat wij hier ook nog een aantal lekkere bijpassende gerechten bij mogen maken? 

Brouwerij van de maand pakket

Ontvang tot wel 25% korting met dit Frontaal pakket. Volgepakt met heerlijke Core range & One-Offs van Frontaal.

Brouwerij van de maand - Frontaal

Deze bijzondere samenwerking vieren we door Frontaal uit te roepen tot brouwerij van de maand. De gehele maand zijn alle artikelen van Frontaal in de aanbieding! Leg daarom snel een voorraadje aan. 

Brouwerij van de Maand – Frontaal

Wat het lekkerste bier is voor Dyan momenteel? De Juice Punch! Die moet eigenlijk in heel Nederland in de supermarkt kunnen staan. Dit bier staat als een huis, en is toegankelijk voor de beginnende Craft bier drinker. En lekker om zo even tussendoor te pakken voor de ervaren bierliefhebbers! De eerste 2 versies zijn in collab gemaakt met Jeroen Krikke uit Den Haag, die nu vooral honingwijn maakt.

Lees verder

Aandeelhouder worden van Frontaal?

De ondergrens is al gehaald! Tot 10 januari kan je dus nog aandeelhouder worden van de bijzondere, sterk groeiende Nederlandse CRAFT Brouwerij worden. Hiervoor krijg je een reward en kan je op basis van dividend een mooie waardering krijgen voor je aandeel. Dit aandeel is natuurlijk onderhevig aan marktwerking, maar met de plannen en huidige groei van Frontaal moet dat wel goed komen! De eerste aandeelhouders hebben hun aandeel al driemaal terugverdiend!

Dit bedrag is noodzakelijk om de tijdelijke huidige locatie te kunnen verruilen voor een mooie nieuwe locatie op de Steenhoofd. Het lijkt niet te geloven als je bij Frontaal rondloopt, want het is nu al groot. Maar met het succes van de core range in de supermarkten, de sterk groeiende webshop, het café en de opslag van alle ingrediënten en bieren die gereed zijn, moet het eigenlijk nog een stapje groter: meer pallets op voorraad, en nu kan er nog niet voldoende gestapeld worden.

Het is nog niet zeker of het café meeverhuist, want de huidige locatie moet plaatsmaken voor een nieuwe woonwijk, die Frontaal graag wil blijven voorzien van lekker en bijzonder bier. Dus investeer in misschien wel de mooiste nieuwe Nederlandse CRAFT Brouwerij!