Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.
Terug naar producten
Graangevoerde Bavette - Australië
€10,00 Original price was: €10,00.€7,50Current price is: €7,50.
Frontaal – Out in the Open BA
€6,89
Out in the Open is een zwart kleurige Imperial Stout gebrouwen in Breda. Hij heeft mogen rijpen op Schotse whisky en bourbonvaten. Je proeft een volle en rokerige smaak waar je de rijping goed terug proeft. Je proeft ook tonen van chocolade en hout gepaard met vanille.
Brouwerij |
Frontaal |
---|---|
Alcohol Percentage |
11.00% |
Inhoud |
33 |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Land van Afkomst |
Nederland |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
Verzending
Over Frontaal
Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.
Gerelateerde producten
Bevog Brewery – AISLA
€14,09
Jackie O’s Brewery – Neapolitan Bourbon Barrel Dark Apparition
€19,19
Lervig – Paragon 2022 by Rackhouse
€16,09
Paragon 2022 brengt op bourbonvaten gerijpte gerstewijn samen en drukt op meesterlijke wijze tonen van gedroogde vijgen, rozijnen en vanille uit, aangevuld met karamel-, toffee- en chocoladetonen van de mout. Het resultaat is een symfonie van smaken die uw smaakpapillen omhult en het alcoholgehalte met finesse verhult. Het is een bewijs van onze toewijding aan de oude stijl en de kunst van het brouwen, ingekapseld in elke fles.
Jackie O’s Brewery – Bourbon Barrel Dark Apparition
€16,49
Zeven malts werden gebruikt om diepe smaken van koffie, chocolade, karamel en melasse te creëren. Een vleugje bitterheid en kruidig karakter van zorgvuldig geselecteerde Europese en Amerikaanse hop helpen de monolithische moutigheid te ondersteunen. Na conditionering in roestvrij staal wachtte dit bier 8 tot 12 maanden geduldig in bourbonvaten.