• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

Frontaal

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.

Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Sale!

Frontaal - Give and Take

€ 4,49 € 3,49
Sale!

Frontaal - Give and Take

€ 4,49 € 3,49

Dit is een (dubbel)NEIPA

8,5% ABV

Deze mooie volle New England stijl DIPA is gebrouwen met mooie aromahoppen zoals: Columbus, Citra en Chinook

DIT IS EEN MILKSHAKE IPA

6% ABV

In dit bier van Frontaal zijn echt heel veel kilo's fruit gegaan: perzik en passievrucht. Doordat er lactose aan toegevoegd is, mag je het een 'milkshake' noemen. Door het zuurtje van het fruit is het gelukkig niet te zoet maar juist super lekker geworden!

Dit is echt bijzonder! Natuurlijk van brouwerij Frontaal uit Breda. Een imperial Stout van 11% ABV, die op drie verschillende vaten gerijpt heeft en is geblend tot in perfectie. Vaten: Tawny Port, Japanse Whisky en Craiggallachie 2008 Whisky. 

Deze moet je proeven!