• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

Collective Arts

Collective Arts Brewing is een ambachtelijke brouwerij aan de basis die tot doel heeft de creativiteit van ambachtelijk bier te combineren met de geïnspireerde talenten van opkomende artiesten en muzikanten. Collective Arts Brewing is gebaseerd op twee overtuigingen: de eerste die creativiteit voedt creativiteit. En ten tweede levert die creativiteit heerlijke pinten op. We hebben kunstwerken in beperkte oplage op onze bierblikjes en -etiketten en we werken eraan om ervoor te zorgen dat de vloeistof aan de binnenkant net zo divers en creatief is als de artiesten die we profileren.

Onze brouwerij is gevestigd in Hamilton, Ontario, Canada. Hier brouwen we alles, van ons vlaggenschip IPA Ransack the Universe tot onze World Beer Cup-winnende Stranger than Fiction-portier. In onze taproom schenken we tot wel 10 verschillende bieren tegelijk, proeven en vluchten, organiseren we brouwerijtours en wekelijks live entertainment. Kom langs om onze bierflesgalerij te zien met elke artiest waarmee we de afgelopen 6 jaar hebben gewerkt.

Sale!

Collective Arts - Surround Sound

€ 5,69 € 4,49
Sale!

Deze Double IPA Surround Sounds is gebrouwen door de bijzondere Canadese brouwerij Collective Arts. 

Heerlijke juicy DDH IPA, met hopsoorten: Azacca, Amarillo en Comet. En in een extra groot blik van maar liefst 473ml!

THT 1/5

 

 

 

Sale!

Deze Stout is echt heerlijk! Gelagerd op Rum vaten, je weet niet wat je proeft! Gebrouwen in een colab tussen de Engelse brouwerij Siren en de Canadese brouwerij Collective Arts! Een meesterwerk!

Rozijnen met dadels en pruimen. De smaak van boerenjongens proef je vanwege het gebruik van rum vaten. Toetsen van karamel maken het helemaal af.

Mooie grote fles, heel bijzonder bier!

THT: 1/5