• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

Barrier Brewing

Barrier Brewing Co. bevindt zich langs de zuidkust van Long Island in het prachtige Oceanside, NY. Onze eerste batches zijn in juni 2010 voor het publiek uitgerold. Het eerste productiejaar leverde meer dan 700 bbl bier op met ons systeem met één vat. In 2012 werd de brouwerij verplaatst naar een grotere ruimte en opgewaardeerd tot een brouwhuis met 5 vaten, met een initiële capaciteit van 1500 bbl

De nieuwe brouwerij werkte slechts een paar korte maanden voordat ze zwaar werd beschadigd door orkaan Sandy. Na enkele maanden van wederopbouw, samen met geweldige steun van collega-brouwers en de lokale biergemeenschap, is Barrier in februari 2013 heropend en sindsdien borrelen de fermentoren weg.

In 2017 heeft Barrier zijn brouwhuis geüpgraded naar een 20bbl 3-vatensysteem dat meer dan 15.000bbl / jaar kan brouwen.

Barrier produceert het hele jaar door tal van merken en stijlen die verkrijgbaar zijn in tap, blikjes, flessen. Bovendien hebben we beperkte speciale releases die alleen beschikbaar zijn via de proefruimte van de brouwerij.

Barrier wordt momenteel verdeeld over de staat New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts, Pennsylvania en South Carolina.

Uitverkocht

Barrier - 2x Dry Hopped Money

€ 10,09 € 7,99
Uitverkocht

Barrier - 2x Dry Hopped Money

€ 10,09 € 7,99

Dit is een DIPA (Double IPA) van de Amerikaanse brouwerij Barrier. Met 7,2% AVB is deze DIPA 'OUT OF THIS WORLD'!!!

2X times dry hopped with Azacca, Simcoe and Citra


Uitverkocht

Barrier - Tanto

€ 10,09 € 7,99
Uitverkocht

Barrier - Tanto

€ 10,09 € 7,99

Deze Tanto is hoe de Amerikanen IPA's maken. Brouwerij Barrier uit NYC, maakt echt de meest fantastische brouwsels! Met 7,1% ABV is deze tropische jongen een toppertje!

American style IPA brewed with Idaho 7, Motueka, Citra and Chinook.

THT 30/4