• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

AMUNDSEN

 

Amundsen Bryggeri is een in Oslo gevestigde brouwerij die zich richt op het produceren van ambachtelijke bieren van de hoogste kwaliteit voor de non-conformisten die er zijn.

Ons motto is gemaakt door  vakmensen zoals we onszelf zien als moderne vakmensen; met de hand vervaardigen en bieren, lagers en zuren produceren. 

Bij Amundsen geloven we niet alleen in, maar streven we ernaar om te innoveren, creatief te zijn en bieren van wereldklasse te maken met alleen de beste ingrediënten die we kunnen bemachtigen. Ons internationale team heeft tientallen jaren gecombineerde ervaring en staat achter elk product dat onze deuren verlaat. Als grootste brouwerij van Oslo en een van de snelstgroeiende brouwerijen van Noorwegen, hebben we vanaf de startdagen een organische groei gevolgd in onze 5hl-brouwerij in 2011. Kort na de bouw van onze eerste productiefaciliteit in 2013 met een bescheiden 10HL-systeem. Nu de groeiende vraag en ruimte krap worden, breiden we in 2016 verder uit naar een gloednieuwe brouwerij van 3500 m2 42HL. Hier hopen we nog vele jaren te blijven en te groeien. Kwaliteit, consistentie, innovatie en passie is wat ons van dag tot dag drijft.

 

 

Sale!

Deze pastry stout van de Zweedse brouwerij Amundsen scoort een highscore op Untappd! 

Ook dit is weer een heerlijk vloeibaar toetje met 11,5% ABV! 

Ongelooflijk, hoe ze deze smaken hebben weten te vangen in een blik! Echt een heerlijk vloeibaar dessert! De pindakaas vind ik zelf meer naar amandelen smaken; des te beter! Een heel bijzonder bier, bedoelt voor bijzondere momenten!

THT: 1/5

Sale!

Deze pastry stout van de Zweedse brouwerij Amundsen scoort een highscore op Untappd! 

Ook dit is weer een heerlijk vloeibaar toetje met 11,5% ABV! Verwen jezelf; dit is beter dan een Magnum!

THT: 1/5