• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

Alvinne

Wereldklasse! 

Alvinne maakt voor u zure bieren van wereldklasse. Een constante kwaliteit is hierbij key. Dat bewijzen ze door hun bieren aan te mogen bieden in top bars wereldwijd.

 

Authenticiteit! 

Alvinne bieren zijn uniek dankzij de Morpheus gist. Bijna al hun bieren worden gebrouwen met hun eigen, unieke gist, afkomstig uit de wilde natuur. De gist bepaalt in grote mate de smaak van het bier en dus onze eigenheid, authenticiteit. Noem het maar de Alvinne touch! Die Alvinne touch kan u ook terugvinden in het niet zure, traditionele bier.

 

Puur en zeldzaam! 

De zure fruitbieren bevatten enkel echt fruit, geen siropen of concentraten. Sommige bieren bevatten zeldzame, unieke bessen die u wellicht nog nooit in bier geproefd hebt! Daarom zijn oplages beperkt en zijn veel fruitbieren seizoensgebonden, aan u om te ontdekken welke vandaag beschikbaar zijn!

 

Tijd, dat heeft niemand, toch? 

In een wereld waarin alles snel moet gaan, geven ze bij ALVINNE er toch de voorkeur aan hun bieren de nodige tijd te geven om hun prachtige aroma’s te ontwikkelen. Hun oude foeders en de zorgvuldig geselecteerde wijnvaten in hun brouwerij spelen hierbij een cruciale rol.