• Persoonlijk bezorgd in Gelderland
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 200 bieren op voorraad

Almanac

 

Onze naam, Almanac, verwijst naar de Farmer's Almanac, een seizoensreferentiegids voor boeren die sinds 1818 elk jaar in de VS wordt gepubliceerd. Ons motto, "Farm to Barrel", werd aangenomen om onze passie voor gedurfd en duurzaam geproduceerd brouwen te weerspiegelen. bieren.

 

Almanac werd in 2011 opgericht door Damian Fagan en Jesse Friedman, twee enthousiaste thuisbrouwers die zich hechtten aan hun wederzijdse waardering voor de boerenmarkten in Californië. Ze wilden bieren brouwen die geïnspireerd waren op de rijke landbouwbijdrage van Californië en brouwen hun eerste bier - een gouden bier van Belgische stijl, gerijpt in Sonoma Zinfandel-vaten met Sonoma-bramen. Ze verkochten die eerste batch met de hand per koffer uit de kofferbak van hun auto aan lokale bars en restaurants in de Bay Area. Het bier werd zo goed ontvangen dat ze de komende twee jaar driemaandelijks bier bleven brouwen en uitbrengen totdat ze genoeg steun kregen om hun dagelijkse baan op te zeggen om fulltime Almanak na te jagen.

 

Na bijna zeven jaar partnerbrouwen zijn we verhuisd naar onze eigen 30.000 vierkante meter grote productie- en verouderingsfaciliteit op een historische marineluchtbasis op Alameda Island in de baai van San Francisco. De brouwerij is een voormalige vliegtuighangar, oorspronkelijk gebouwd in 1942, met plafonds van 37 voet, zichtbare originele balken van redwood en honderden eiken vaten en foudres. Ons nieuwe huis heeft ons in staat gesteld ons productaanbod aanzienlijk uit te breiden. Ons brede assortiment aan bieren strekt zich uit van delicate eikenhouten lagers, tot genuanceerde barrel-sours, decadente stouts en natuurlijk wazige IPA's.

 

De meeste zuren die op de markt van vandaag verkrijgbaar zijn, zijn ketelzuren, gemaakt in een paar dagen. Hoewel we niets tegen de stijl hebben, zul je ze niet vinden in ons assortiment blikjes. 100% van onze zure bieren worden gefermenteerd met een mix van Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus en andere nieuwe microflora. Deze gemengde cultuur mag gedurende maanden continu fermenteren met echt fruit in eiken vaten. Individuele vaten worden vervolgens met de hand geselecteerd en gemengd, waardoor een diep genuanceerd en multidimensionaal zuur bier ontstaat.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Uitverkocht

Almannac - Blackberry Sournova

€ 8,99 € 4,49
Uitverkocht

Absolute favoriet! Één van de beste brouwerijen van de wereld!

Dit superfruitige bier met 5,2% ABV wordt gebrouwen in de USA door brouwerij Almanac.

Dit is GEEN ketelzuur! Dit natuurlijk geconditioneerde, zure bier met gemengde cultuur werd maanden gerijpt met duizenden kilo bramen.

Groot blik, mooie prijs! 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.